Dömsödi szerint egyébként Hajdú e sorok írásakor rajong Orbán Viktor miniszterelnök úrért, mint ahogy Medgyessy Péterért is rajongott

Dömsödi Gábor új könyvében sorra vette Hajdú Péter

 műsorvezető szakításait. Egyszer állítólag azért dobta ki gyönyörű barátnőjét, mert az túl sokat olvasott, állandóan a könyvtárban ült. (archív fotó)

 

 

Dömsödi Gábor új könyvéből kedden is szemelvényeket közölt a Blikk. Ezúttal a műsorvezető barátnői adták a témát: a könyv szerzője szerint sok partnerét csak kihasználta a Frizbi műsorvezetője.

Dömsödi sorra vette Hajdú szakításait. A legérdekesebb, amikor állítólag azért dobta ki gyönyörű barátnőjét, mert az túl sokat olvasott, állandóan a könyvtárban ült. „Miről beszélgessek vele? Talán könyvekről?” – kérdezte állítólag Hajdú Péter. Az ominózus lány egyébként Szabó Erika, a Barátok Közt egykori Tildája volt. Hajdú azt is nehezményezte vele kapcsolatban, hogy túl messze lakott, Dabason.

Hajdút vonzották a híres emberek, így például a fiatal Ábel Anita, vagy később a Big Brother első szériájában feltűnt Zsanett, akik szintén a barátnői voltak.

Bálint Antónia Dömsödi szerint azért vált vonzóvá Hajdú szemében, mert Kovács Kristófnak, a Fábry-show producerének barátnője volt. Dömsödi szerint már az esküvőre készültek, de politikai ellentéteik miatt mégis szétmentek. Antónia ugyanis lelkes Fidesz-hívő volt, Hajdú Péter pedig elkötelezett MSZP-s, és bár sokáig kerülték a politikai témát, egyszer mégis Hajdú fejezte be a Dömsödi által Bálint Antóniával kezdett politikai vitát.

Dömsödi szerint egyébként Hajdú „e sorok írásakor rajong Orbán Viktor miniszterelnök úrért, mint ahogy Medgyessy Péterért is rajongott”.