Új portálon találhatnak munkát a miskolciak is

A vmp.munka.hu oldalon már az induláskor  több mint 32 ezer önéletrajz és mintegy 3700 állásajánlat volt megtalálható. A szolgáltatás nemcsak a regisztrált álláskeresőknek, hanem a munkáltatóknak és az állást váltóknak is ingyenes, emellett a portál hiteles, hiszen a munkaügyi szervezet tartja karban a rendszert.

 

Az állást keresők TAJ-számuk, valamint egy, a munkaügyi szervezettől kapott azonosító segítségével 2-3 perc alatt regisztrálni tudnak a weboldalon, és többféle – egy egyszerűbb és egy komplexebb – önéletrajzot is készíthetnek. A foglalkoztatók hétfőtől nemcsak nyomtatott formában, személyesen, hanem a Virtuális Munkaerőpiac Portálon is bejelenthetik üres állásaikat. A munkaügyi hivatal bízik benne, hogy ez az egyszerűsítés hosszú távon azt eredményezi, hogy a munkaadók több állást tudnak felajánlani az álláskeresőknek.

Az oldalon, kedden kora délután 173 Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hirdetés volt megtalálható, amely vegyesen tartalmaz szaktudáshoz, közép- és felsőfokú végzettséghez kötött állásokat. Miskolci keresésre 89 hirdetést dob ki a portál, melyben szintén mindenfélét találni, bolti eladóból a legtöbbet.

minap.hu