Miskolc. Ellopták a házát a Vargahegyen

… de most Miskolcon is megtörtént.

“Aki elbontotta a telki házamat, bűnhődni fog. Rendőri feljelentést megtettem!” – kezdte bejegyzését a tulajdonos.
A hölgy több képet is mellékelt a bejegyzéséhez, amelyekhez magyarázatot is fűzött, hogy mindenki számára egyértelműek legyenek a történtek.

A tulajdonos elmondta, hogy a Vargahegyen három telek tartozott a családjához. A telkek mindegyikén állt egy ház is. Ezeket még szüleik építették, neki és két testvérének. A telkekre már csak nagyon ritkán jártak ki, aminek az az oka, hogy az öccse házát évekkel ezelőtt felégették. Az esemény a családot nagyon mélyen érintette. A hölgy édesapja szívinfarktust kapott, feltehetőleg a stressz miatt, nem sokkal később édesanyja is elhunyt. A traumatikus élmények és a félelem miatt jó ideig nem járt a telekre.

Most, mikor ellátogatott a hétvégi házhoz megdöbbenve tapasztalta, hogy a házat teljesen széthordták, alig maradt belőle valami. Annak ellenére történt ez, hogy a telkek el voltak kerítve. A nővére háza még tartja magát, de már azt is elkezdték széthordani.

“Mivel hárman vagyunk testvérek, a szüleink ragaszkodtak a három telekhez, a három egyforma házhoz. Rendesen műveltük a telkeket, el voltak kerítve, de apu halála után minden megváltozott. Két élet munkája ment tönkre” – részletezte a tragikus eseményeket.

Néhány nappal az eredeti bejegyzést követően a tulajdonos új hírekkel szolgált.

“Végül meglettek a lebontott telkemnek a beépített téglái, természetesen egy kedves ott lakó család használta fel” – írta újabb posztjában. A megtalált téglákról és az azokból épített tákolmányról egy fotót is megosztott a hölgy.

A teljes bejegyzést itt tekinthetik meg.