Torma Ivánné Ágnes  kálváriája  akkor kezdődött, amikor bírósághoz fordult asszonytartás miatt. A nőnek korábban megítéltek harmincötezer forintot, azonban ezt kevesellte, meg akarta emeltetni ötvenezerre. Szerinte ugyanis nagyon sok a rezsije.

– A tárgyaláson csúnya dolgokat mondtak rólam, és egyszerűen ideges lettem. Éreztem, hogy elsötétül előttem minden, szerintem a vérnyomásom is az egekbe szökött. Ráütöttem két kézzel a korlátra. Ezután összepakoltam az irataimat, és kimentem a teremből – emlékezett vissza Ágnes asszony.

Nagyné dr. Forrai Erzsébet Márta a tárgyalást vezető bíró intézkedés nyomán a folyosón két biztonsági őr belekarolt, és az utcán álló rendőröknek átadták.

 

 A rendőrségen fogdába kerültem. Először azt hittem, pár óráig tart az egész, és hamar rájönnek, hogy nem követtem el semmit. De elvették az ékszereimet és a személyes tárgyaimat. Ezután jött maga a pokol! A zárkában kosz és bűz volt, egy elsárgult matracon kellett aludnom. Torma Ivánnét  három nap után engedtek el. Később hivatalos eljárás akadályozása miatt indult büntető ügy ellene, majd az eljárást megrovással megszüntették. 

 Ha kap egy magas pénzbüntetést, az rendben van, de hogy egy konszolidált idős hölgyet három napra fogdába zárnak, azért az túlzás, mondta a nő ügyvédje, Lichy József az eszakhirnok.hu-nak.