A Bekattant című videó Trump személyének és elnökségének bizarr megnyilvánulásait veszi sorra, majd figyelmezteti őket, hogy egy következő Trump-ciklus még rosszabb lenne
null

Nyitókép: képernyőfotó / Joe Biden YouTube-csatornája

 

Donald Trump „őrületeiről” szól Joe Biden új kampányfilmje. A 30 másodperces videót Robert De Niro narrációjában hallgathatják meg az emberek – írja a New York Times.

Snapped (azaz Bekattant) című videó Trump személyének és elnökségének bizarr megnyilvánulásait veszi sorra, majd figyelmezteti őket, hogy egy következő Trump-ciklus még rosszabb lenne.

Az éjféli tweetektől a fehérítőszer ivásán át az emberek könnygázzal való lefújatásáig – tudtuk, hogy Trump elszabadul, amikor elnök lesz. 

Aztán elvesztette a 2020-as választást – és bekattant. Kétségbeesetten próbálta megtartani a hatalmat. Most pedig újraindul. Ezúttal azzal fenyegetőzik, hogy diktátor lesz. Hogy megszünteti az alkotmányt

– mondja Robert de Niro. A spot egyébként a csatatérállamok televíziós és digitális platformjain, valamint az országos kábelcsatornákon kerül majd adásba az Egyesült Államokban.