Skip to content

Vasárnap a Magyar Kupa döntőjében játszik az Aluinvent DVTK

Vasárnap a Magyar Kupa döntőjében játszik az Aluinvent DVTK

Szerdától vasárnapig Budapesten rendezik meg a Killik László Női K&H Magyar Kupa nyolcas döntőjét. Miután az Aluinvent DVTK sikerrel vette az UNI Győr MÉLY-ÚT, majd a PEAC-Pécs jelentette akadályt, öt esztendő elteltével újra a fináléban léphetnek pályára piros-fehérek. A Sopron elleni kupadöntő vasárnap 19:30-kor veszi kezdetét a Gabányi László Sportcsarnokban.

Killik László Női K&H Magyar Kupa Döntő, döntő

2021. február 28., vasárnap
19:30 Aluinvent DVTK – Sopron Basket

Földi Attila: – Az már önmagában egy nagy siker, hogy bejutottunk a Magyar Kupa döntőjébe. A Győr ellen nagyon színvonalas meccset játszottunk, pedig előzetesen nem sokan fogadtak volna ránk. A pécsiek elleni elödöntőnek teljesen más pszichológiája volt. az esélyesség terhe rányomta a bélyegét a játékunkra. Nem szépítsük, gyenge színvonalú mérkőzés volt, de az volt a célunk, hogy vagy így, vagy úgy, de beverekedjük magunkat a döntőbe. Ez végül sikerült, amivel elégedettek lehetünk. Ami pedig a döntőt illeti, a Sopron még az Euroligában sem kapott ki, nemhogy itthon, ez mindent elmond az erejéről. Toronymagas esélyesei a döntőnek, mindent meg kell tennünk, hogy egyáltalán megadjuk magunknak az esélyt arra, hogy jó mérkőzést játssszunk. Az eredménytől függetlenül a mérkőzés elejétől a végéig harcolnunk kell. egy ilyen szintű csapat ellen ez az egyetlen, amit el lehet várni.

Az esemény hivatalos weboldala ide kattintva böngészhető.

Játékvezetők

A mérkőzésen a Praksch Péter Árpád, Tóth Cecília, Frányó Péter hármas fújja a sípokat.

Helyszín

Gabányi László Sportcsarnok
1116 Budapest, Hauszmann Alajos u. 5.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük