A hét vicce

 Sebestyén László szerint, hogy a szocialisták „fészekrakóznak”, bár most sem hazudtolták meg magukat azzal, hogy félretájékoztatnak ebben az ügyben is.

 

A Fidesz országgyűlési képviselője szerint Simon Gábor parlamenti interpellációja során elfelejtette a tényeket, vagyis azt, hogy a Gyurcsány-kormány csak azért, hogy meg tudja szüntetni az első Orbán-kormány kedvezményes lakáshitelrendszerét, rászabadította az országra a devizahiteleket és a Káli-féle városvezetés nemtörődömsége szabadította a városra a fészekrakókat.

„A Fidesz-KDNP-nek kormányzati és városi szinten nem mindennapi erőfeszítésébe kerül az MSZP-s koszt és piszkot eltakarítani, de, ellentétben a szocialistákkal, mi nem be, hanem kitelepítjük a fészekrakókat a városból” – hangsúlyozta Sebestyén László.
Hozzátette, folyamatosan egyeztetnek Kriza Ákos polgármesterrel együtt a Nemzeti Eszközkezelő vezetőjével, és kizárt, hogy a kitelepített fészekrakók visszaköltözhessenek. A képviselő felszólította Simon Gábort, hogy, ha segíteni nem tud az ügynek, akkor legalább ne ártson, és fejezze be a félretájékoztatást.

Rendbe fogják tenni a várost, emelte ki, megjegyezve, hogy a megvásárolt és kiürített lakásokat a Start Közmunkaprogram keretében fogják felújítani és aztán kiadni, ahogyan kezdték azt az első lakásnál a Szilvás utcán, szerdán.