A helyi szocialisták most már

rendszert csinálnak abból, hogy minden egyes várospolitikai siker, új miskolci létesítmény átadásakor, gyorsan a helyszínre sietnek és a széles nyilvánosság előtt adnak hangot rosszkedvüknek, csalódottságuknak és határtalan irigységüknek.

 

 

 

 

Ezt tették most is, amikor közvetlenül az új Lillafüredi Függőkert és sétány átadása előtt Simon Gábor és Varga László próbálta a szokásos MSZP-s demagógiával dezinformálni a közvéleményt.
Elhisszük, hogy nehéz heteket, hónapokat élnek meg a miskolci szocialisták.
Még csak egy nappal vagyunk túl Varga Mihály miniszter úr levelének ismertetése után, amelyből kiderül, hogy a magyar kormány támogatja a Dr.Kriza Ákos vezette Önkormányzat tapolcai fejlesztési terveit és Sebestyén László országgyűlési képviselő személyében, a beruházások mielőbbi megvalósulása érdekében, már kormánybiztost is kinevezett.
Nehéz helyzetben vannak az MSZP-sek, hiszen a FIDESZ-KDNP miskolci eredményei megkérdőjelezhetetlenek: a villamosprojekt sikerességétől kezdve, az új Selyemréti Strandfürdő átadásán át, a megújuló Lillafüredig, diósgyőri várig, és még lehetne folytatni a sort.
Ugyanakkor a helyi MSZP azt is nehezen dolgozza fel, hogy a miskolciak még egyáltalán nem felejtették el azt a nyolc esztendős vesszőfutásukat, amit ők városvezetés címen műveltek nálunk. A miskolciak továbbra sem felejtették el az MSZP-nek a város adósságcsapdába lökését, nem felejtették el az MSZP-nek a nyolc évig folyamatosan növekedő munkanélküliséget, a fészekrakókat.
Ráadásul a közvéleménykutatási adatok szerint, Dr.Kriza Ákost nagy többséggel választanák újra polgármesternek a miskolciak.
Ezek a megmásíthatatlan tények okozzák Simon Gábor és Varga László határtalan rosszkedvét.
– dr. Kiss János a FIDESZ képviselőcsoport vezetője –