Nem látja értelmét műsora folytatásának Fábry Sándor a TV2 Frizbi című műsorában leadott exkluzív és történelmi Orbán-interjú után.

„1998 óta csinálom, és azóta próbáltam elhívni Viktor urat, de egyszer sem fogadta el a meghívásomat. Ott ültem az első sorban mindig, minden rendezvényen, de a végén mégis Hajdú beszélgethetett vele” – indokolta a tehetséges showman a műsor megszűnését. Mint elmondta, műsorvezetőként is meghajol Hajdú Péter szakértelme előtt, aki nem csak jóképű, humoros és tehetséges, de ezt egy olyan egyéni karizmával tudja kiegészíteni, ami csak az ő sajátja.

„Először arra gondoltunk, elemezzük a kérdéseit, megfejtjük csípős objektivitásának és frappáns belekérdezéseinek titkát, de aztán úgy voltunk vele: inkább hagyjuk az egészet a fenébe, jó dolog az a nyugdíj.” – nyilatkozta szomorúan Fábry, majd elárulta: UFO-szemtanúnak azért jelentkezik a Frizbibe, hátha ellesheti a nagyszerű Hajdú trükkjeit.

Az esetről szerettük volna megkérdezni az RTL Klub sajtóosztályát is, ám Dobsi Adrienn szóvivő annyit mondott: Fábry Sándor hamarosan beköltözik a VV4-villába BB Okival és VV Janesszal (a VV1 pótselejtezőjén elbukott sajóbábonyi zöldségessel), így erősítvén a showman hitelességét a tévénézők előtt.