Miskolc. Abban a pártpolitikai gyűlöletcunamiban, amit a DK és a Fidesz gerjesztett
? 5 év tapasztalatot szereztem alpolgármesterként az önkormányzatban. Ezalatt sokat tanultam, sokat dolgoztam, partnerségeket alakítottam ki civilekkel, szakemberekkel és azokkal, akik nyitottak voltak erre.
? Hiszem, hogy a város a polgárai által fejlődik és a cselekvő civilek együttműködésén keresztül erősödik. A jövőben a tapasztalataimat arra fogom felhasználni, hogy ezeket az együttműködéseket segítsem.
‼️ Ezért döntöttem úgy, hogy nem veszek személyesen részt a közgyűlés munkájában. Ezt a feladatot szövetségesünk, Szarka Dénes vállalta, akiben emberi és politikai kvalitásai miatt is feltételek nélkül megbízunk a
Függetlenek SZIVE csapatával. A Függetlenek SZIVE, a Jobbik-Konzervatívok és a Momentum szövetsége ma is stabil, így ez a döntés nem a vége, hanem a kezdete egy közös történetnek.
? A választáson együttműködő szervezetek közös ajánlatot tettek Miskolcnak és a miskolciaknak. A várospolitika folytatásáról, a kiszámítható, stabil fejlődésről, a lokálpatrióta gondolatról. Hogy nem pártok álláspontjai, hanem jó miskolci ügyek mentén dolgozzunk együtt. A mi ajánlatunk nem kapott többséget, de meggyőződésünk, hogy abban a pártpolitikai gyűlöletcunamiban, amit a DK és a Fidesz gerjesztett a kampányban, igenis szükség van józan, nyugodt, barátságos, lokálpatrióta, civil hangra és programra is. Tartozunk ezzel annak a több mint 8 000 embernek, akik egyet értenek velünk.
? Mi ennek jegyében folytatjuk a közös munkát és ezt a hangot fogjuk eljuttatni a közgyűlésbe is. Sok egyeztetésen, beszélgetésen és tervezésen vagyunk túl és még több fog következni az előttünk álló hetekben és hónapokban, amiről rendszeresen be fogunk számolni Miskolc közvéleményének is, hiszen Önökkel, Veletek is partnerségben képzeljük el a közös munkát!
❤ A szívünk Miskolcé!