A nagy miskolci balos kollektív (szektás) öngyilkosság áldozatai. 1.

Példátlan módszerességgel nyírta ki magát a miskolci baloldal. Bár a Magyar Péter mozgalom ezt már előrevetítette a nagy bukást, de ők ezt nem győzték kivárni…

Badány Zoltán annyira jelentéktelen politikus volt, hogy hirtelen csak az jut eszünkbe, hogy minden bizonnyal festette a bajuszát. Korábban volt valami kínos szemét elhelyezési ügye, gyakran birkózott ( tök feleslegesen) a miskolci kurvákkal és elhelyezett egy használt étolaj gyűjtött a Zsarnain.

Klinga Dániel nagyon elrépázta az 1-ben akárcsak a totál megbukott LMP -és  tökk ismeretlen  Mezei Attilát.

Ebben a körzetben a koordinált indulás sem hozott volna sikert.

Korábban írtuk

Jonestown a legismertebb és legtragikusabb történetű az úgynevezett „öngyilkos szekták” közül. Örök példa a szektaellenes mozgalmaknak, melyek rá hivatkozva bármikor mondhatják, hogy minden fura vallás halálos fenyegetést jelent. Bár az új vallási mozgalmak 99,9 százaléka teljesen ártalmatlan, a politika, a média és a játékipar imád az agresszív szektáktól rettegni – utóbbira lásd a Waco ostromát feldolgozó legutóbbi Far Cry-t.

Az 1978-ban egyetlen nap alatt elkövetett gyilkosságok és öngyilkosságok túl durvák efféle feldolgozáshoz. 900-nál több halott, 9/11-ig a legtöbb amerikai áldozat a II. világháború után, ráadásul szinte minden pontosan dokumentált. A közösségben rutinszerűen készítettek hangfelvételeket, hogy megörökítsék a szektavezér hangosbemondóba mondott szavait. Azon a november 18-án is így tettek, amikor „Jones tiszteletes” a szülőket gyerekeik megölésére, majd öngyilkosságra szólította fel. Egy-két kivételtől eltekintve mindenki engedelmeskedett neki.