Miskolc. Kalapáccsal verte és többször áthajtott áldozatán a Lidl parkolójában!

 Egy 36 éves helyi férfi megölte egy 76 éves ismerősét, miután előzetesen dulakodásba keveredtek, majd a fiatalabb támadója kalapáccsal bántalmazta, majd végül elütötte áldozatát. A vizsgálat idejére az ALDI-t is bezárták, melynek a parkolójában történt az eset.

rendőrség tájékoztatása szerint június 11-én körülbelül 9:20-kor a Kiss Ernő utcai ALDI áruház parkolójában történt az eset. A két férfi először szóváltásba keveredett, amely fizikai erőszakba torkollott. A 36 éves miskolci férfi kalapáccsal kezdte bántalmazni idősebb ismerősét, majd miután az elesett, rá is hajtott gépkocsijával, elsodorva a sértettet.

A 76 éves férfi az erőszakos támadás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, és a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a kiérkezésüket követően azonosították és előállították a feltételezett elkövetőt.

A gyanúsított férfit emberölés miatt hallgatták ki, akinek őrizetbe vételét és letartóztatásának indítványozását is tervezik a hatóságok az eddigi adatok alapján. A rendőrség folytatja a nyomozást a részletek tisztázása érdekében.

Frissítés – Az ALDI közleménye: A mai napon, 2024.06.11-én Miskolcon, az ALDI Kiss Ernő utca 13./a szám alatti áruházánál, az üzlet előtti területen tragikus bűncselekmény történt. Jelenleg rendőrségi intézkedés zajlik, amely során a bűncselekmény helyszínét, így az ALDI-áruházat is lezárták. Az ALDI mindenben együttműködik a hatóságokkal, egyúttal a zárva tartás és a hatósági vizsgálat idejére a vásárlók megértését kéri.