Régi ismerős új, lime-os csavarral

 

Idén tavasszal új taggal bővült a Borsodi Sörgyár prémium kínálata. A legújabb termék tökéletes választás bármely nyári kalandhoz, ízvilága a klasszikus Miller Genuine Draftot idézi, azonban egy citrusos csavart is kapott a hozzáadott valódi lime-lének köszönhetően. A Miller Lime hivatalosan 2024. május 10-én mutatkozik be a fogyasztóknak a budapesti Easy Art Space szórakozóhelyen.

A tavasztól országosan elérhető Miller Lime a már jól ismert, klasszikus Miller Genuine Draft könnyed és selymes ízjegyeire épít. A hozzáadott valódi lime-lé biztosítja azt, hogy a Borsodi Sörgyár új prémium lager söre tökéletes kísérője legyen bármely nyári kalandnak, legyen szó egy vibráló buliról a városban, egy laza napról a strandon, vagy épp egy fesztiválról, ahol a zene és a jó társaság találkozik.

Az aranyló és tiszta megjelenésű, az anyamárkájánál alacsonyabb, 4%-os alkoholtartalmú Miller Lime-ot lágy, citrusos illatjegyek, kellemes ízérzet és édes, lime-os utóíz jellemzik. A Miller Lime tökéletes választás lehet a fiatalabb felnőttek számára, és a frissítő lime-os ízvilággal még inkább nyit a női fogyasztók felé.

Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója a Miller Lime bevezetése kapcsán elmondta, hogy „a prémium kategória mind volumenében, mind értékében növekszik. Egy jó nyári sör pedig a fogyasztók szerint könnyű, könnyen iható és van benne egy kis frissítő, gyümölcsös csavar. Ezekre az igényekre ad választ a Miller Lime. Abban bízunk, hogy könnyedségének, gyümölcsös ízvilágnak és alacsonyabb alkoholtartalmának köszönhetően remek választás lehet azoknak, akik elsődlegesen nem a sörös ízprofilt részesítik előnyben.

A Miller Lime 2024. május 10-én debütál hivatalosan a fogyasztók előtt a budapesti Easy Art Space-ben. A márka zenei kötődéséhez híven az egész estés rendezvényen zenei programmal, kreatív workshoppal és az italpultban meglepetés vendégekkel várnak minden érdeklődőt egy könnyed nyári élményre.

Az eseményről további információ az alábbi linken érhető el: Miller Time Bar x Easy | Facebook.

A Miller Lime 330 ml-es, lecsavarható kupakos, üveges kiszerelésben érhető el országosan a vendéglátóhelyeken és az üzletekben.

 

 

 

Borsodi Sörgyár Kft.

A Borsodi Sörgyár Kft. 1973-ban kezdte meg működését Bőcsön. A sörgyár nevéhez fűződik az első alkoholmentes, az első fémdobozos sör, illetve az első ízesített sör megjelenése a legnagyobb mennyiségben fogyasztott sörök között a hazai piacon. A Borsodi töretlen népszerűségnek örvend, évek óta hazánk egyik legnagyobb mennyiségben értékesített söre.

Még több információért látogasson el a Borsodi Sörgyár megújult honlapjára: www.borsodisorgyar.hu

 

A Molson Coors Company

A Molson Coors Beverage Company a new yorki és a torontói tőzsdéken nyilvánosan bejegyzett vállalat, és működése felöleli a Molson Coors North America és a Molson Coors Europe területeket is. A közép- és kelet-európai régióban a Molson Coors a következő országokban van jelen: Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Magyarország, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Csehország, ahol a régió egyik legkedveltebb sörei készülnek: a Staropramen, a Kamenitza, a Bergenbier, az Ožujsko, a Jelen és a Nikšićko Pivo. A vállalat elkötelezett az iparág színvonalának emelésében, valamint abban, hogy pozitív benyomást keltsen a dolgozóiban, a fogyasztókban, a közösségekben és környezetében. Ha többet szeretne megtudni a Molson Coors Beverage Company-ról, látogasson el a www.molsoncoors.com weboldalra.