A baloldali politikai cicaharcok következményét már a gyermeket nevelő családok pénztárcája is bánja a baloldali vezetésű Miskolcon

A baloldali politikai cicaharcok következményét már a gyermeket nevelő családok pénztárcája is bánja a baloldali vezetésű Miskolcon – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei hírportál. Mokrai Mihály, a Demokratikus Koalíció (DK) miskolci önkormányzati képviselője pénteken tartott sajtótájékoztatóján jelezte: mindent megtettek annak érdekében, hogy a 14 év alattiak ingyenes utazása napirendre kerüljön, de elbukott a kezdeményezés. Azt is ismertette, hogy az MSZP-vel közösen módosító javaslatot nyújtottak be, amelyet a többség nem támogatott, így a városvezetés újabb közlekedést célzó átszervezését nem tudták támogatni.

Aláhúzta, hogy a városnak a 14 év alattiak díjmentes közlekedése összesen húszmillió forintjába került volna évente. Mokrai Mihály ismertette, minél hamarabb rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezik. – Ha Veres Pál nem hajlandó magától összehívni a közgyűlést, akkor összegyűjtjük a szükséges aláírást és kikényszerítjük a rendkívüli ülést – nyomatékosította.

Fotó: Miskolc gúzsba kötve próbál táncolni