A PRIDE Košice 2024 fesztivál előkészületei már elkezdődtek, önkéntesek jelentkezését várják
 A PRIDE Košice 2024 fesztivál előkészületei már elkezdődtek, ennek lebonyolításában önkéntesek jelentkezését várjuk . E-mail megtekintése a böngészőben
Üdvözlöm, kedves támogató, kedves támogató.
Szuper hírünk van számodra! A PRIDE Košice 2024 fesztivál előkészületei már elkezdődtek, ennek lebonyolításában önkéntesek jelentkezését várjuk .
Negyedik alkalommal indítjuk el az Álmok Laboratóriuma önkéntes programot, amelyen keresztül Ön is megvalósíthatja velünk álmait egy felejthetetlen PRIDE-ról. Hiszünk abban, hogy az Ön kreativitása és lelkesedése a legjobbat hozhatja a PRIDE Košice-ba.
A PRIDE Kassa nem csak egy szivárványos felvonulás a városon keresztül. Ez egy egyhetes fesztivál, tele változatos eseményekkel – az LMBTI+ emberek életéről szóló izgalmas beszélgetésektől a különféle workshopokon, előadásokon, kiállításokon át a koncertekig és az afterpartikig.
Az Álmok Laboratóriumában márciustól augusztusig közösen tanuljuk meg, mit is takar egy ilyen fesztivál szervezése, ismerkedünk, szórakozunk, és nem utolsósorban felejthetetlen élménnyel készülünk az ide érkezőknek. idén nyáron Kassára.