Fidesz osztályú újságíró módjára intézi…Tóth Szántai gyáva. Küldjél
A mi derék jelöltünk még nem is nyerte meg a választást, de máris igazi polgármesterként viselkedik, nem tűri a neki nem tetsző kérdéseket, és ezt a maga módján, pontosabban fidesz osztályú újságíró módjára intézi, egyszerűen kitiltja a neki nem tetszőket a fb-ról. Ezt hívhatjuk cenzúrának, vagy akár gyáva megfutamodásnak, és sok minden másnak, épp a napokban láthattunk hasonlóra példát, amikor az ország miniszterelnöke csak jól megszűrt, válogatott közönség előtt volt hajlandó a hazugságait előadni.
A helyzet azt, hogy Tóth-Szántai tolmácsolásában a pont mi-ből a pont máris magyarázatot nyert számomra, a mi jelentése még várat magára. Vajon a család és a barátok?
Én mindenesetre megtiszteltetésnek veszem a kitiltást, mert azt igazolja, hogy van élet Veres alatt is.
Az a baj velem, hogy nehezeket kérdezek. Például hogy van-e programja azon kívül, hogy felvet olyan problémákat (közlekedés, közbiztonság, köztisztaság), amelyeket már ezrek és ezrek felvetettek, ezek szerint olvas újságot, receptje azonban semmire sincs.
Azoknak a pártoknak a támogatását igényli, amelyek eddig fényesen bizonyították hogy totálisan alkalmatlanok egy város vezetésére, viszont rogyásig tele vannak pénzsóvár, de tehetségtelen emberekkel, akiket minden bizonnyal be kell majd nyomni mindenféle bizottságokba némi aprópénzért, a támogatásért cserébe.
Kedves miskolciak, ilyen cenzúralovagok pályáznak Veres székébe. Fontoljátok meg.
Kedves Tóth úr! Bocsánatot kérni soha nem késő.
De ha megengedi nekem, én másra fogok szavazni, és örvendezni fogok, ha a többség hasonlóképp cselekszik majd. Szerencsére a Rádió M-re még véletlenül sem szoktam kapcsolni, így a jövőben továbbra is messze elkerülve egymást elférünk ebben  nagyvárosban.
Üdvözlettel. Dr. Gáti Attila