Skip to content

Nagyon jó. Két fideszes összeverekszik egy kocsmában, és végül csülökre mennek

Nagyon jó. Két fideszes összeverekszik egy kocsmában, és végül csülökre mennek

Az RTL úgy tudja, hogy a vesztes lemondott, míg a győztes a jelenlegi fideszes polgármester oldalán készül indulni helyi képviselőnek az idei önkormányzati választásokon.

Nem mindennapi felvételt tett közzé a Márki-Zay Péter nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Néppárt. Ezen egy térfigyelőkamera által rögzített, jellegzetes kocsmai hangulatképet láthatunk, három férfi ül egy asztalnál, beszélgetnek, egyikük hevesen magyaráz valamit, amibe a másik néha bele-bele szól, majd a heveskedőben egy ponton eltörik valami, és lekever egy jelzésértékűt a másiknak.

A fiatalabbnak tűnő férfi erre felpattan, de feláll a pofozkodó is, és végül csülökre mennek. Hozzá kell tenni, hogy a kiegyenlített viszonyok sem hoztak nagyobb szerencsét a felpofozott fiatalabbnak, ebben a menetben is alulmaradt.

Eddig a videó, az ellenzéki párt pedig azzal kommentálta az eseményeket, hogy a felvétel egy keceli kocsmában készült és a fideszes dr. Agócs László látható rajta, aki akkor még a helyi önkormányzat Kulturális, Sport és Idegenforgalmi Bizottságának volt elnöke, az agresszívebb fél pedig Verba József volt, róla azt érdemes tudni, hogy a fideszes polgármester, Haszilló Ferenc kérésére vette át a Kecel Városi Sportcsarnok vezetését, illetve az RTL azt is tudni véli, hogy Haszilló önkormányzati képviselőként is számít Verbára a következő ciklusban.

A hvg.hu a videó megjelenése óta kereste a keceli önkormányzatot, a két képviselőt és a polgármestert is, ám egyiküket sem értük el, ha sikerül, frissítjük a cikket.

A verekedés február 9-én, este nyolc óra magasságában történt, azóta a portál értesülései szerint Agócs már le is mondott posztjáról, ám a választásokig hátralévő rövid idő miatt már nem tartanak a posztjára időközi választást, egyszerűen a képviselőtestületbe 2019-ben be nem választott jelöltek közül az kapja meg, aki az előző választáson a legtöbb szavazatot szerezte meg. Az összecsapást követően mindkét verekedőt kórházban látták el és feljelentés is született az ügyükben.

Kecel abból a szempontból is fura hely, hogy a jelenlegi polgármester, Haszilló Ferenc sem mentes a balhéktól. Ő volt az, akiről korábban, még 2014-ben hangfelvétel készült, ahogyan teli szájjal zsidózott, meg cigányozott, illetve azt is előadta egy ponton, hogy liberális politikusokat szeretne agyonlövetni. Ebből akkora botrány lett, hogy felmerült a Fideszben Haszilló kizárása is, ám végül ez nem történt meg, Kósa Lajos pontosítása szerint csak felfüggesztették egy időre a tagságát, de már elmúlt.               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.2 Comments

 1. Névtelen
  2024.02.20. 17:16

  Miért nem lehet kimondani az igazságot, mit tettek a zsidók, külön-külön népcsoport és személy szerint, meg a cigányok szintén külön-külön terveik és állandó tetteik, kivégző sorozataik végrehajtásával. Mert tisztulnak, ahogyan az rtl klub tisztítja Mónika Showban azokat a sátánistáikat, akik születésem óta hajták végre a tetteit a világ mészárosainak. Nincs kegyelem Jézus nevében, akire mindig újra várnak, ha ezt nem tudják felfogni és maguknak megkegyelmeznek, bármit követnek el, elmeosztályra valóak. Nem lehet, hogy a globálisok, amik a weöresi spiritiszta és apokrif elméleteit Mülleréknek végrehajtották az egész világ vonultatásával Ázsia mellett büntetnek, ha valaki leírja, mit tettek valójában. Perszek, amik felett a pokol angyalai és az ördögfiak vannak, pokol népeivel az elmeosztályoknak, ott nincs segítség. Ezek szerepeit hajtották végre, hogy csak őket lehet szeretni.

 2. Névtelen
  2024.02.21. 23:35

  Úgynevezett jobboldali szellemi, kulturális és erkölcsi fölény.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük