Skip to content

Jelentkezz gyakornoknak a HVG-hez!

Gyakornokoskodni a kampányhajrától az olimpiáig? Igen, lehetséges, ha jelentkezel a HVG májusban induló gyakornoki programjára!

Várjuk azoknak a 30 év alatt fiataloknak a jelentkezését, akiket vonz a független, felelős, minőségi újságírás, most folytatják vagy már befejezték felsőfokú tanulmányaikat, beszélnek legalább egy idegen nyelven, széles látókörűek, jó az íráskészségük, és az sem árt, ha van némi humorérzékük. Az újságírás mellett a fotózás és az audiovizuális műfajok iránt érdeklődők jelentkezését is várjuk!A program időtartama három hónap: 2024. május 8. – augusztus 11. között az év legizgalmasabb időszakában vehetsz részt a szerkesztőségi pörgésben!

 

© Túry Gergely

A gyakornokok munkáját személyes mentorok támogatják, segítségükkel megismerheted több rovat és mindhárom platform munkáját. Heti egy alkalommal csoportos foglakozásokat szervezünk, amelyeken a HVG, a hvg.hu és a hvg360 tapasztalt újságírói és szerkesztői osztják meg a gyakornokokkal a szakmai fogásokat. A program minimum heti 3 × 4 óra elfoglaltsággal jár.

A programra a gyakornok2024@hvg.hu e-mail-címen március 11-éig lehet jelentkezni önéletrajzzal és motivációs levéllel – jó pont, ha az utóbbi nem sablonos, de ne legyen hosszabb 3 ezer karakternél.

A kiválasztott jelentkezőknek kérdőívet küldünk és személyes beszélgetésre hívjuk őket.

Adatkezelési tájékoztató: https://hvg.hu/adatvedelem               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2024.02.20. 22:30

    Szóval a HVG Soros népével kampányolni akar, sőt olimpiát rendezni, mint ahogyan tették Brazíliával, Kínával, ünnepelni a győzelmüket az emberiség felett, amiből élnek valamennyien. Nehogy elmondják, mit jelent a kormány Mészáros gázszerelővel, kisvonattal, Novák Katalinnalxosszabbítani, mint a népeknek, amik nyaraltak mostanáig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük