Skip to content

Akkora repedések keletkeztek a két éve átadott M30-as autópályán, hogy…Amikor még O.V hasított rajta

Akkora repedések keletkeztek a két éve átadott M30-as autópályán, hogy…Amikor még O.V hasított rajta
Akkora repedések keletkeztek a két éve átadott M30-as autópályán, hogy több hónapra lezárta az üzemeltető MKIF. Az érintett szakaszt a Strabag építette, a céget a magyar állam már fel is szólította, hogy végezze el a helyreállítást. Úgy tudjuk, hogy az osztrák cég egyelőre hárít.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, több helyen is elmozdult az M30-as autópálya szerkezete a 38-as kilométerénél, Szikszó térségben, emiatt a burkolaton repedések jelentek meg. A balesetveszély elhárítása érdekében az üzemeltető Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) úgy döntött, hogy a pályát mindkét irányban, teljes szélességében lezárja.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



8 Comments

  1. Névtelen
    2024.02.20. 13:25

    „Keceli kocsmában verte össze egymást két fideszes városvezető, videó is készült róla.”

    Én már csak egy sört kérek és popcornt.

  2. Névtelen
    2024.02.20. 19:38

    Ki tud többet a köztársasági elnöki hivatal feladatairól? Majdnem minden hírblokk képkockába Koncz Zsófika. Lehet nem véletlenül? „Becsöngetett” a szimat, „bekattant” a megérzés ez több attól a hetedik érzék szinte súgja lehet, hogy akár egy Borsodi hölgyemény le(het) az új köztársasági elnök? Talán Koncz Zsófia? Mit ne mondjak ha ő lenne azt mondanám amit egy öreg székely „nem rossz”. Legalább kis figyelem irányulna Borsodra utakat legalább rendbetennék köztük M30 sztráda berepedezett részeit és zenélő út mellett „nagy dobás” lenne a megyének. Mint ahogy anno Karol Józef Wojtyla Lengyelek pápát adtak a Vatikánnak, úgy Koncz Zsófia Borsodi hölgy Magyarországnak? Ahogy a bölcs erdélyi mondaná. „Úgy legyen”.

  3. Névtelen
    2024.02.20. 19:45

    Ki tud többet Borsodról? 😀 Na ki? Indul a háziverseny? Orbán Viktor eljött hasítani az autópályán anno szétnézett Borsodba, hogy kit válasszon ha majd szükségessé válna idővel valamilyen posztra majd valaki? 😉

  4. Névtelen
    2024.02.20. 19:46

    „Ki tud többet a ki mit tudról”? 😀

  5. Névtelen
    2024.02.20. 19:48

    Ki tud többet kiről ,hogy ki startol rá hamarabb a háziverseny házibajnokságára? 😀

  6. Névtelen
    2024.02.20. 19:52

    Fidesz „aláírógépezetében” nekik nyilván mindegy kinek a kezében a „mindenes” mindent aláíró golyóstoll csak nekik a lényeg, hogy fideszes legyen. 😉 Nagy találgatások beindultak ,hogy ki le(het) a következő. „Kérem a következőt”. 😀

  7. Névtelen
    2024.02.20. 20:10

    „Házasodna a gazdi” ? 😀

  8. Névtelen
    2024.02.20. 20:31

    Világkormányuk, világtestvériségükkel világbékére kelnek Borsodból indítottak mindent és fidesz kezdetükkel ahol a pártot mára szinte egy sajátos vallássá emelték ki és a talmud világkönyvtárukkal, és jezsuitáikkal, jézus társasága szerzetesrendjükkel, éltetve jézus szobrukat akiknek mindenük a vallás. Ahol a politika egyenlő a vallással és nem híveik hanem hívőik vannak akik istenként néznek rájuk. Időnként békemeneteken vonulva ahol nagyságaikat éltetik, dicsőítik ,hogy ők a kezdet és ők a mindörökké létező is, nyerő tényezők mert állandóan ezeréves ismétlőik a világkorok, világmindenségnek mert minden és minden is az övék mint a „mókuskerék” pedig állandóan forog körbe körbe soha soha meg nem áll.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük