Skip to content

Megszólalt K. Endre, akinek Novák Katalin kegyelmet adott

Megszólalt K. Endre, akinek Novák Katalin kegyelmet adott

A 444.hu-nak sikerült megtalálnia a bicskei gyerekotthon korábbi igazgatóhelyettesét, akit korábban három év négy hónapos börtönbüntetésre ítéltek, mert a pedofil igazgató bűntársaként megpróbálta rávenni a gyerekeket, hogy vonják vissza a feljelentésüket.

K. Endre meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott, a 444.hu újságírójának gyakorlatilag az összes kérdésére azt válaszolta, hogy nem kíván nyilatkozni. A kegyelmi kérvényéről azért nem akart semmit sem mondani, mert állítólag nem ő írta.

Arra sem válaszolt érdemben, hogy jogosnak tartja-e a kegyelmet.

Nem tudom azt, hogy mit mondanék, ha esetleg beszélnék velük. De erről nem fogok nyilatkozni. Nem szeretnék nyilatkozni”

– válaszolta.

Amikor azt kérdezték tőle, mikor nyilatkozik majd az ügyről, úgy válaszolt:

Az idő és a jóisten eldönti majd. Ennyit szerettem volna mondani.”

Hasonlóan reagált azokra a kérdésekre is, hogy mit csinál most, tervez-e visszatérni a pedagóguspályára, illetve, hogy igaz-e, hogy amikor kegyelmet kapott, valójában már otthon volt. Azt is megkérdezték tőle, hogy beszélne-e az áldozatokkal, és mit mondana nekik.

K. Endrét amiatt ítélték jogerősen 3 év 4 hónap börtönbüntetésre, mert a vádirat szerint tisztában volt azzal, hogy a bicskei gyerekotthon igazgatója több gyereket is molesztált, ám az egyik nevében hamis vallomást írt arról, hogy csak kitalálta a történteket. A nyilatkozatot a saját irodájában, a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintettel.

Novák Katalin köztársasági elnök tavaly áprilisban, a pápalátogatásra hivatkozva adott neki kegyelmet.

Az emiatt kirobbant botrány ügyében kedden az államfőt is szóra bírták, de ő is csak a hivatala által már korábban hangoztatott álláspontot ismételte el. Igaz, mindehhez azt is hozzátette, hogy szerinte politikai kampány folyik az ügyben.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



21 Comments

  1. Névtelen
    2024.02.07. 07:12

    https://www.facebook.com/konya.endre

  2. Névtelen
    2024.02.07. 09:46

    Lehet pofázni a fidesznyikeknek.

    • Névtelen
      2024.02.10. 16:10

      „Hallgattassék meg a másik fél is!

      Sok évi meghurcoltatás és megaláztatás után úgy döntöttem én is megszólalok és az érem másik oldalát tárom fel a bicskei gyermekotthonban több, mint hét évvel ezelőtt történt eseményekről, az azt követő eljárásokról, amelyek a mai napig megosztják a kisváros lakosságának a véleményét és az újabb, politikai hátterű célszemély (köztársasági elnök) ellen folytatott média hisztéria kapcsán jelenleg is borzolják a kedélyeket most a kegyelmi döntés kapcsán.

      Ha nem velem történtek volna ezek az események nem is hinném el, hogy 2016-ban, majd azt követően mindez megtörténhetett, egy tisztességben megőszült, egész életében jogkövető, becsületes pedagógussal, egy európai uniós országban, ahol most a pedofília elleni fellépés esetemben téves ürügyén sötét középkort idéző boszorkányüldözést folytatnak a nekem kegyelmet adó Novák Katalin elnök asszony és ellenem, az inkvizíció szerepét pedig a média és zsákmányt kereső, haszonleső pártok töltik be a kegyelemre okot adó tények ismerete nélkül. A legváltozatosabb hazugságok, csúsztatások és vádaskodások egyre nagyobb számban borzolják a kedélyeket és gerjesztenek igaztalanul gyűlöletcunamit.

      Azt már most ki tudom jelenteni, ha tudom, hogy a kegyelem ilyen viharokat kavar, akkor bár arra minden ok megvolt, nem élek vele, sőt még az is megfordult a fejemben, hogy kérem a visszavonását, de ezt már nem lehet.

      Nem voltam, nem vagyok és nem leszek pedofil, a leghatározottabban elítélem a pedofília bármilyen formáját, együttérzek az áldozatokkal és soha, senkinek nem adtam segítséget pedofil bűncselekmény elkövetéséhez és elleplezéséhez.

      Sőt ezzel ellenkezőleg: a bicskei gyermekotthon 8 évre ítélt volt igazgatója elleni büntetőeljárásban elítéltek másodrendű vádlottja egy olyan nevelő volt, akit én buktattam le, mivel a pedofil bűncselekményeket a leghatározottabban elítélendőnek tartom. 2016 tavaszán egy nevelt jelezte nekem, hogy egy nevelő szexuális visszaéléseket követett el. Azonnal szembesítettem a nevelőt a hallottakkal, aki elismerte tettét és beadta a felmondását. Erről a gyalázatos eseményről vezetői értekezleten tájékoztattam vezető kollégáimat, így lett ő később vádlott, majd elítélt. Ami végképp érthetetlen, hogy ez a volt nevelő, aki a bíróság előtt el is ismerte, hogy bűnös, pedofil szexuális kapcsolatot létesített két kiskorú nevelttel mindössze egy év hat hónap börtönbüntetést kapott 3 évre felfüggesztve.

      A bicskei gyermekotthonból való önkéntes távozásom után még egy ideig két másik oktatási intézményben kifogástalan és elismeréssel övezett pedagógusi munkát végeztem, de mindkét helyről az RTL-Klub “pedofilező” kampánya hatására elbocsátottak. Ezután segédmunkásként dolgoztam, majd munkanélkülivé váltam, 2021 novemberi börtönbe vonulásomig.

      Ráadásul a gyermekotthonból való távozásom után az egyik oktatási intézményben, ahol testnevelő tanárként dolgoztam úgyszintén felléptem szexuális zaklatás ellen. A tornaterem fiú öltözőjében egy felsőbb osztályba járó gyerek próbált szexuálisan zaklatni néhány nálánál fiatalabb, gyengébb fizikumú gyereket. Ügyeletes tanárként a fiú öltöző ellenőrzése során tetten értem az elkövetőt, amiből rendőrségi ügy lett. A szülők hálájukat fejezték ki, hogy gyermekeiknek nem kellett elszenvedniük egész életükre kiható sérelmet.

      A feleségem által készített és 2022. júliusában benyújtott kegyelmi kérelem lényegét fogom a későbbiekben ismertetni, kiegészítve néhány fontos perbeli adalékkal. …”

      • Névtelen
        2024.02.11. 08:01

        Úgy indult, hogy HAZUDOTT ! Azt mondta először, hogy azt sem tudja, ki adta be a krvényt. Aztán most meg azt, hogy a felesége. Innen mond amit akar !!

        • Névtelen
          2024.02.11. 17:25

          jó kifogás sohasem rossz

          felesége a védő felügyeletével az ő aláírásával

          Minek árulná el az ügyvéd nevét? Hogy kicsináljátok őt is?

  3. Névtelen
    2024.02.07. 09:59

    román

    1
    1
  4. Névtelen
    2024.02.07. 20:24

    Mülleréktől Jézus nevében kegyelmet kapott nagy közös áldozása alatt Borsod megyének.

  5. Névtelen
    2024.02.10. 18:01

    Miskolcon a románokkal nem vagyunk túl szerencsések….

    • Névtelen
      2024.02.11. 07:47

      Csak a bolsikkal, Bigatton úr 😁😂🤣

      1
      2
      • Névtelen
        2024.02.11. 08:02

        mint véjános apja?

      • Névtelen
        2024.02.11. 08:09

        Ezt majd megbeszélitek az mszmp-s sebestyénnel öcskös…

        • Névtelen
          2024.02.11. 17:27

          Képzeld az ukrán főtiszteket a szovjet tisztek képezték ki

          Volt más?

  6. Névtelen
    2024.02.11. 08:03

    Baromi hosszú, a főbb motívumok
    – az ő munkája kiváló, kifogástalan és elismert – panasz ővele kapcsolatban soha, semmikor
    – nem pedofil, elítéli – valamiért többször újra és újra szétszórva kell egy-egy bekezdés az erről való gondolatoknak
    – összeesküdtek ellene – még a koncepciós per kifejezést is használja
    – érezhetően sérelmezi, hogy az áldozatok kártérítést kaptak

    Arról, hogy ugyan mivel lehet valakinél elérni, hogy egy, az állítasa szerinti karaktergyilkosságra/bosszúhadjáratra szánja minden idejét és energiáját azt meg sem próbálja felfejteni. Ő tökély volt, az a bizonyos másik meg csak úgy… Teljesen hihető. Ja nem.

    szerkesztetlen, összeszedetlen, helyenként értelmetlen és értelmezhetetlen írás, kb. az a szint, amit egy átlag sittes szokott összehordani. talán az egyetlen különbség az elfogadható helyesírása.

  7. Névtelen
    2024.02.11. 15:05

    szerencsétlen sertésrajongók, már a pedomosdató levelüket is csak hamisítani tudják

  8. Névtelen
    2024.02.11. 15:38

    Hát fura dolog ez a karma! A nagyképű, dacos mondat, hogy „akkor meghosszabbítjuk Bicskéig!” elkezdett önálló életet élni, és valahogy maholnap Bicskéről kanyarog át Felcsútra!

  9. Névtelen
    2024.02.11. 16:50

    Csak hogy tisztázzuk. A geci egyszemélyben bejelentette hogy alkotmányt (alaptörvényt) módosít.
    Értjük? Egy pöcsömöccse bejelenti hogy őmaga fensége megváltoztat valamit ,ami amúgy vonatkozik 9 és fél millió emberre. És ezen nincs kiakadva senki. Itt már nem csak arról van szó ,hogy a NER leuralta az országot. A köcsög maga jelenti be ,hogy megváltoztatja az alaptörvényt. Ez is minőségi ugrás. Senkinek egy kurva szava nem volt rá. Pláne nem mondjuk a tudományos/furmányos akadémiának.

    Itt mindenki kussol. Mi is persze ,de maga a szakma is. Azok aztán igazán. Aki itt nincs beszarva az egyrészt be lesz. Másrészt meg most veszik a guminadrágot. Akcióba.

  10. Névtelen
    2024.02.11. 17:42

    Bedarálta az igazságszolgáltatás gépezete. Novák buktatási célszemély lett. Budaházy nem jött be.

    1 rendbeli pár sor a papírra
    1 rendbeli lefizetési kísérlet

    a kábszeres fiatal tanú előtt.

    kétes kimenettel , eredményességgel ,

    és ezért két év börtön + 1001 média hikál + rúgják ki, rúgják ki!

    ( Ugyanaz a bírói tanács, mentette fel a darálóst, aztán…..

    „A Kúria hat évvel a gyilkosság után találta bizonyítottnak, hogy előre kitervelten megölte a feleségét, a holttestét ledarálta, felgyújtotta, …” )

  11. Névtelen
    2024.02.11. 17:45

    Nyugi van! Jön a felmentő LER

    tusk-lengyelek már vannak

    lesznek
    dobrev-magyarok is

  12. Névtelen
    2024.02.11. 17:48

    Csakhogy tisztázzuk…

    „”Demokráciában nincs forradalom. Választás van. Ha valami nem tetszik, akkor nem az a módi, hogy felborítjuk a villamost, hanem elmegyünk szavazni. Aki itt felborítja a villamost, lezárja a hidat meg felborogatja a kukát, az nem forradalmár, hanem bűnöző, huligán, söpredék. Működő demokráciában az ilyennek baja eshet. Ha mégis sikerrel jár, akkor meg puccsista, akit illik lebombázni. Persze elképzelhető annyira hülye puccsista, akit nem kell bombázni, mert magától nekimegy a holnap üvegajtajának, és felkenődik rá, mint egy krumplibogár.

    Fogsz kapni egy szép nagy szavazólapot. Megkeresed rajta a gazdit – Isten ajándékát -, beikszeled, és húzol haza. Szépen kivárod a végeredményt, aztán vagy csóválod a farkad boldogan, hogy mégis tiéd a gondnoki állás a székházban, vagy tudomásul veszed, hogy bukta. Utána még ki lehet menni az utcára örvendeni vagy búslakodni, újabb síkidomokat alakítani, egy kis dombra lecsücsülni.””

    Tóta W. Árpád, 2006. Index

  13. Névtelen
    2024.02.11. 17:56

    Nem parkolt a posta előtt

    Nem lehet világfájdalma.

    Audiatur et altera pars!

    Hallgattassák meg a másik fél is! – ez az ősi bölcsesség (mely a méltán nagyhírű római joggyakorlat egyik alapelvévé vált) úgy látszik, mindig újra megtanulandó.

  14. Névtelen
    2024.02.11. 18:05

    „3 év 4 hónap börtönbüntetésre, mert a vádirat szerint tisztában volt azzal, hogy a bicskei gyerekotthon igazgatója több gyereket is molesztált”

    Rajta kívül senki nem volt tudott a molesztálásokról, csak Ő egyedül. Olyan életszerű.

    Ja, ő volt balek

    „INDEX/MTI
    2008.08.01. 23:25

    Sajátos módon törlesztett volna két Hír tévés újságírónak Veres János pénzügyminiszter kampányfőnöke, Tóth Viktor. Titokban rögzített hangfelvételek szerint Tóth megbízásából ügyvédje, Helmeczy László másfél millió forintot ígért egy magát drogdílernek mondó embernek, ha sikerül 40 gramm kokainnal lebuktatni a hírtelevízió két munkatársát. Helmeczy szerint valóban tárgyaltak, de nem úgy, ahogy a Hír tévé állítja.
    A Hír tévé pénteki híradása szerint kábítószert akartak elrejteni két riporterük autójába.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük