Elég csak fellapoznunk az Észak-Magyarországot, és kiderül, hogy aktuálisan ki az ellenség
ThinkstockPhotos.com Image Number: 475710000

 

Az aHang és az Egységes Diákfront egy merész vállalkozásba kezdett: 1.000.000 üres nemzeti konzultációs ívet gyűjtünk össze január végéig. Mindezt azért, hogy megmutassuk, valódi ügyekben – mint az oktatás, az egészségügy vagy éppen az akkugyárak – akarnak az emberek véleményt mondani, nem hazug propaganda kérdésekben!

Minél több üres vagy áthúzott konzultációs ívet gyűjtünk össze, annál hatásosabban tudjuk megakadályozni a kormány újabb “siker kommunikációját”, miszerint az emberek 98%-a egyetért a politikájukkal. Emellett pedig arra is rá tudunk világítani, hogy mindez semmi más, mint ócska kampányeszköz, amire közpénz milliárdokat költ a hatalom.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében közel 40 helyen leadhatod.

 

 

Postai úton is van lehetőség eljuttatni hozzánk az íveket, ebben az esetben az alábbi címre tudod küldeni: Magyarhang Nonprofit Kft., Budapest, Pf. 34. 1426.

Ha azonban már megkaptad a levelet, de kidobtad, elégetted, széttépted, akkor is van lehetőséged csatlakozni az ellenkonzultációhoz! A Magyar Narancs jelölte az Egységes Diákfrontot és az aHangot az év legmeghatározóbb közéleti szereplőjének, amiért már régóta küzdünk az oktatási dolgozókért, diákokért, amiért mintegy 115 ezer embert megmozgatva megvalósítottuk az alternatív népszavazást, és amiért most sem pihenünk, ütjük tovább a vasat a konzultációs ívek gyűjtésével. Ha úgy gondolod, hogy megérdemeljük az elismerést, akkor szavazz ránk az alábbi oldalon: https://magyarnarancs.hu/interaktiv/ki-hatarozta-meg-a-leginkabb-2023-at-szavazzon-26439