Skip to content

Hétfőn még enyhe, napos idő várható, de aztán jön az eső

Hétfőn még enyhe, napos idő várható, de aztán jön az eső

A hétfői napos idő után kedden erős széllel érkező hidegfront hoz esőt.

Hétfő estig hazánk nagy részén fátyolfelhős időre számíthatunk időnként szűrt napsütéssel, jelentős csapadék nem várható – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése.

Az ország nyugati és északi részére olykor akár vastagabb felhőtömbök is sodródhatnak, amelyekből a Dunántúlon gyenge eső is kialakulhat. A déli, délnyugati szelet nagy területen kísérhetik élénk, főként az Észak-Dunántúlon erős, néhol viharos lökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 19 és 24 fok között alakul, de az északi völgyekben pár fokkal alacsonyabb értéket is mérhetünk. Késő estére 10 és 19 fok közé hűl majd le a levegő.

A hétfői napos idő után kedden erős széllel érkező hidegfront hoz esőt, de november 1-jén, szerdán, mindenszentek napján alapvetően ismét napos idő várható, méghozzá 14 és 20 Celsius-fok közötti csúcshőmérséklettel.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük