Diósgyőr mindig is egy elitebb hely volt Miskolcnál, kivéve az elmúlt 78 évet. A nap
A Diósgyőr leválás téma nem új keletű dolog! Hagyjuk a humbug dumát, ez nem ŐSVÁGY! Ez REALITÁS! Diósgyőr 1000 éven át önálló volt, a szovjetek rakták össze Miskolccal 1945-ben, a helyiek megkérdezése nélkül!
Diósgyőr mindig is egy elitebb hely volt Miskolcnál, kivéve az elmúlt 78 évet, amióta a komcsik lezüllesztették. (Lillafüred, Vár, Várfürdő, Állatkert, Hámori tó, Bükk, Jávorkút, Bánkút, Kisvasút)
Ezek sehol máshol nincsenek, nem hogy Miskolcon!
A vicc, hogy Diósgyőr mindig jobboldali nemzeti érzelmű városrész volt, a focidrukkerek is nemzeti érzelműek javarészt!
Vagyis sokkal több esélye lenne akár egy Tiktokbandinak vagy akár Alakszainak vezetőnek és pm-nek lenni, mint Hegedűs Andinak! Varga Andrea polgármester azt sem tudta megmondani merre van Észak-Kilián, meg Dél-Kilián!
Diósgyőr önállósodását sokan támogatják!
A Vasgyár helyére repteret is terveztek a civilek, pont amiatt, mert Miskolc ennyire b..f…oskodik!Miskolc = Bosch + általános mély szegénység + általános letargia + lerobbant főutca kettő darab albán fagyizóval + lerobbant és szégyellnivaló autóbusz állomás (Búza tér) + rendezetlenség + igénytelenség mindenhol amerre a szem ellát. NEM JÓ ÉRZÉS a főutcán sétálni! A Diósgyőri vár környékén egy csikket nem látsz eldobva mert rád szól a diósgyőri lakos. A miskolci lakos nem hogy nem szól rád, ha eldobsz egy csikket még ráadásként köp is egyet az utcára!
Igény lenne a leválásra! Plusz egy szavazat!