Skip to content

Bayer Zsolt bődületes helyesírási hibákkal könyörög Pressmannek, hadd kerüljön fel az amerikai szankciós listára

Bayer Zsolt bődületes helyesírási hibákkal könyörög Pressmannek, hadd kerüljön fel az amerikai szankciós listára

„Hallod Pressman, te ócska, puhány, nyavajás (sic!) kis senki, intézkedj!” – mondta, de megosztotta magvas gondolatait az izraeli-palesztin háborúról is.

Bayer Zsolt, hivatásos NER-publicista reagálva a tegnap este megjelent hírekre, miszerint a Biden-kormányzat arról adott tájékoztatást, hogy néhány európai szövetségese, köztük magyar magánszemélyek szankcionálására készül, azt írta: „Istenem, add, hogy köztük legyek!”

Bayer szerint igazi dicsőség lenne számára, ha rajta lehetne a listán, úgy fogalmaz, élete egyik legnagyobb csodája lenne: „ha ezek a duplanullás seggfejek, ezek a feketeöves gazemberek, ezek az elveszegtő senkik, ezek a wok-barmok (sic!) kitiltanának kamaszkori álmaim földjéről. Hallod Pressman, te ócska, puhány, nyavajás (sic!) kis senki, intézkedj!” A kormány egyik legszofisztikáltabb szócsöve az írásban sajnos összekeverte az ázsiai ételek elkészítésére szolgáló fémedényt az Amerikában gyökerező woke-kultúrával, amely a társadalmilag érzékeny témákra igyekszik felhívni a figyelmet.

David Pressmant kérte – Isten után –, hogy hadd kerülhessen fel erre a listára, intézkedjen az érdekében. Azt, hogy az amerikai nagykövetet már pontos j-vel tartja nyavalyásnak, az már újabb kérdéseket vet fel. De értelmezhetjük mindezt úgy, tudván, Bayer Zsolt mégiscsak írástudó ember, hogy direkt megalázza a témát a helytelen írásmóddal. Ezt mindenki maga döntse el.

Nagyot ment ma az izraeli-palesztin háború témájában is a Fidesz-tag Bayer, blogján felszólította a palesztin férfiakat, akiknek a családja „Európában úgyis kapja a segélyeket”, hogy menjenek haza és harcoljanak. Legyenek bátrak, és ne itt üvöltözzenek: „Nézzetek farkasszemet az izraeliekkel Palesztinában, ne itt rázzátok az ökleiteket!” – írja a publicista, erősítve ezzel a mihamarabbi béke narratíváját.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2023.10.13. 23:03

    Mondjuk én az „elveszegtő” szó jelentésére is kiváncsi lennék.

  2. névtelen
    2023.10.14. 06:47

    vélhetően már régen rajta van!

    2
    1
  3. Névtelen
    2023.10.14. 07:19

    Zsolti úgy beszél ahogy tud…

    4
    1
    • Névtelen
      2023.10.14. 19:20

      Most őszintén, nem ciki az egy Bayer-szintű népnemzethy tótumfktumnak, amikor általa lenézett, gyökértelen internacionalistának gondolt balosok javítják ki a saját anyanyelvén elkövetett hibáit?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük