Jordániában: egy szelfibe halt bele a magyar fitnesztréner, Zsuzsi

 

Fittmóka Óvodáskorú gyermekektől időskorúakig rendszeresen tartott tornákat. Meggyőződése volt, hogy az egészségünket mozgással és tudatos táplálkozással 100 évig is megőrizhetjük. A Naphire.hu információi szerint Kozma Zsuzsi hétfőn az életét vesztette, egy szelfit követően csúszott meg egy sziklán, majd a mélybe zuhant.

A kisvárdai születésű, de évek óta Budapesten élő Zsuzsi halálhírét egy közeli ismerőse a közösségi oldalán megerősítette. A bejegyzése alá százával érkeznek az együttérző részvétnyilvánítások, láthatóan többen is értetlenül állnak a tragikus hír előtt, ami váratlanul érte őket. Kérdéseikkel kapcsolatban a közeli ismerős azt is elárulta, mi történt pontosan.

Az általa megosztott információk szerint Zsuzsa Jordániában volt kísérője egy hegymászó csoportnak, de egyedül hagyták, biztosítás nélkül. A Naphire.hu úgy tudja: a nő állítólag felmászott egy sziklára, ahol lótusz ülésben készített egy képet, majd amikor felállt, megcsúszott és a mélybe zuhant.

Személyes holmijait majd a túra vezetője hozza haza hétvégén, a csoport akkor érkezik vissza. Szeretnék a szemébe nézni ennek az embernek, tőle hallani, hogy pontosan mi történt!

– jelentette ki Zsuzsa gyászoló gyermeke.

A lapnak nyilatkozott Pál Gergely is, aki hat és fél évig alkotott egy párt a sportolóval. Bár a szerelmük elmúlt, de a szakítás után is barátok maradtak. „Már Jordániában volt, amikor utoljára beszélhettem vele telefonon. Azt mesélte, minden rendben van és nagyon jól érezte magát” – mondta a férfi, végül kiemelte: maga is különösnek tartja a történteket, szerinte már az is furcsa volt, ahogy az egész túrát megszervezték, majd a csoport tagjai hátrahagyták Zsuzsit a sziklák közt.

Az igazságra minden bizonnyal a jordániai hatóságok vizsgálata derít majd fényt, ez azonban nem enyhíti sem a család, sem a többezer – és nyugodtan nevezhetjük így őket – rajongó gyászát

– zárta gondolatait Pál Gergely.

Alig kezdődött el a nap és… este van
Alig hétfő, és már vasárnap van
… és máris vége a hónapnak.
… és lassan vége az évnek
… és már 50 , 60 70 év telt el az életünkből.
Ezért próbáljuk kihozni a legtöbbet a hátralévő időnkből…
Ne hagyjuk abba a keresést olyan tevékenységek után, amelyeket élvezünk.
Vigyünk sok kis színt a szürkénkbe.
Mosolyogjunk az élet apró dolgaira, amik balzsamot tesznek a szívünkbe.igy biztos hogy egészségben és
boldogságban
éljük meg a hátralévő időt.
Ne hagyjunk semmit későbbre…