DK: Szeptemberiális Miskolcon szombaton

Családi napot szervez Miskolcon szeptember 30-án szombaton a Demokratikus Koalíció miskolci szervezete a Tudomány és Technika Háza előtti téren délután két órától este hatig. A Szeptemberiálisra – a Miskolcról őszintén programunk keretében – nemcsak őszinte beszélgetésre, hanem közös együttlétre, szórakozásra, közös főzésre és kikapcsolódásra várjuk a családokat és minden érdeklődőt.

A rendezvényen vendégeink lesznek Hegedűs Andrea és Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselői, akik két órakor nyitják meg a családi napot. Ezután változatos elfoglaltságot kínálunk a kilátogatóknak. A Miskolcról őszintén program részeként Hegedűs Andrea beszélgetésre, közös gondolkodásra vár mindenkit, akik véleményükkel, ötleteikkel formálni és jobbá tenni szeretnék Miskolcot. A főzés szerelmesei együtt bográcsozhatnak a DK-sokkal, ahol Nemes Gábor vállalta magára a séf szerepét.

A gyerekek szórakoztatásáról a Nahaj Band és Guszti Bohóc gondoskodnak, de lesz körhinta, arcfestés és lufibohóc is. A felnőttek tapsolhatnak a Perecesi Bányász Fúvószenekar produkciójának, Seres Ildikó, a Miskolci Nemzeti Szinház örökös tagja operettműsorának, de bizonyára sokan örülnek majd a 4 Dance Klub Tánc és Musical Showjának is.