Szoboszlai Dominik letérdelt.  A magyar GDP is  letérdelt, nem kérdés, vajon ki kényszerítette erre? 

Kormányzati megmondó emberek azon gondolkodtak hangosan az adófizetők pénzén még a hétvégén, hogy Szoboszlai Dominikot – minden bizonnyal – kényszerítették, hogy első angol bajnoki meccse előtt letérdeljen, ahogy az amúgy a szigetországban szokás már egy ideje. Nos, a magyar GDP bizony letérdelt, nem kérdés, vajon ki kényszerítette erre?

A világ nem fekete vagy fehér. A Szoboszlait foglalkoztató Liverpool egykori csapatkapitánya, a kiváló Jordan Henderson a nyáron elhagyta a csapatot. A játékos hangos szószólója volt a meleg közösségeknek és sokat tett hozzá, hogy a PL közönsége is elfogadóbb legyen. Ő speciel abba a Szaúd-Arábiába igazolt, ahol ilyen típusú kiállásokat nem fognak neki engedni. Nem kényszerből ment. Féltérdre ereszkedett egy halom pénz előtt.

Ez itt a Forbes hírlevele, az Espresso. Olvasd, amit mi is olvasunk!

Zsiborás Gergő vezető szerkesztő

Napi címlap

Mennyi az annyi? Így készítsd fel a gyermekedet a főiskolai, egyetemi életre!

A magas kamatok és a különadók ellenére a bankok nagyon sokfajta megoldással, kedvezménnyel csábítanák magukhoz a fiatalokat. Néhány jó tipp és amire mindenképp kell figyelni – nemcsak bankszámlaválasztásnál.

Szegény gazdagok

A globális elit felső 1-2 százaléka tényleg úgy érzi, hogy ők a gazdag ember szegény emberei. Hogy lehet ez? És mit mond el a korról, amiben élünk? Jónap Richárd vendégírása vitaindítónak is kiváló. 

1 perces

Enjoy this moment, Attila! A Vuelta a Burgos biciklis verseny összetettjét Valter Attila vezeti. A magyar csapata, a Jumbo Visma parádés csapatidőfutamon van túl. Azt üzenjük neki, amit a csapata is: élvezze ki minden pillanatát. Gratulálunk!Durva vihar csapott le szerda este az ország nagy részére. Az Időkép szerint az ország délkeleti részén volt, ahol rövid időn belül 20 milliméter eső esett, máshol jégesőt tapasztaltak.

Ha nincs elég háziorvos, összevonják a hazai praxisokat. Augusztus 24-éig elmondhatjuk, mit gondolunk róla.

Borkai: a válás ugyanúgy bűn, mint az orgia. Meglepő helyről kapott feddést Varga Judit és Tóth Gabi.

Kiutasították a Politico riporterét Oroszországból, pedig már 10 éve tudósított onnan.

3 perces

Itt volt már az ideje. A YouTube elkezdi leszedni az olyan videókat, amik falsul ígérik hogy segítenek a rákot legyőzni.Az igazságon túl. Jordan Peterson könyvét olyan idézetekkel promózzák, amik valójában arról szólnak, hogy az influenszer-pszichológus gyáva és hülyeség, amit mond. A kiadó és a szerző még nem reagált az ügyre.

Százmilliókat veszít a MÁV a kedvezményes bérletek miatt. Zuhanórepülésbe kezdett a MÁV menetdíjbevétele. A minisztérium kicsit máshogy látja.

Válogass a Kifli.hu online szupermarket minőségi termékei között, és rendelésedet akár 90 percen belül, 15 perces idősávban viszik az ajtódig a futárok – a sulis kiegészítőket is!
hirdetés