Skip to content

Ennyibe kerülhetett Novák Katalin úszódressze

Ennyibe kerülhetett Novák Katalin úszódressze

Ennyibe kerülhetett Novák Katalin úszódressze – A Balaton-átúszáson is ment a pénzszórás

Novák Katalnin egyedileg gyártatott, saját, „NK” monogrammal ellátott dresszben vett részt a Balaton-átúszáson. Sokba fájt ez, csak az a kérdés, hogy kinek: a köztársasági elnöknek vagy az adófizetőknek?

A Gulyáságyú Média a gyártóhoz közeli forrásból megtudta, a köztársasági elnök (és férje) az 575 nevű magyar profi sportolói ruházati márka egyedileg készíttetett modelljét viselte az 5,2 kilométeres távon. A Novák Katalin által viselt sportruhát ennek megfelelően hiába is keresnénk, nem lehet megvásárolni a sportmárka üzleteiben, ugyanis mint megtudtuk, azt egyedileg, saját grafikával terveztette és gyártatta magának a köztársasági elnök, a sportruházati cég másnak nem adhat el a köztársasági elnöki mintával ellátott ruhát – számol be a Gulyaságyúmédia.

Ilyen szolgáltatást bárki kérhet az 575 márkánál, ám a zsebébe kell nyúlnia. Az egyedi minta tervezése körülbelül 40-50 ezer forint, és maga a ruha legyártatása egy példányban is hasonló összeg. Így amennyiben Novák Katalin fizetett az úszódresszért, úgy körülbelül 100.000 Ft-ot kellett leszurkolnia érte – tudta meg a Gulyaságyúmédia.

Novák Katalin mintegy egy éve lett hazánk államfője, de már többször szemet szúrt, hogy bátran költekezik:

– Steinway & Sons hangversenyzongora 66,4 millió forintért,

– Novák Katalin autóparkjának megújítása 200 millióért.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. névtelen
    2023.07.25. 16:58

    Azt mondta a jó köztársasági elnök asszony: Balaton átúszás csak Magyarországon van, így ez magyar hungarikum.
    Milyen okos, szinte elképesztő!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük