Humorista ilyet nem tud kitalálni! „SOROS GYÖRGY MEGHALT ÉS ÍGY MÉG VESZÉLYESEBB!” „A KGB a kereszténység bástyája”

Újabb humorista tartott tükröt a Fidesz őrültségei elé. Aranyosi Péter a Borsod24 Beszélgetések rendezvénysorozat vendégeként olyan dolgokat árult el Fandl Ferenc színésznek, amikről eddig sehol máshol nem hallhattunk. A humorista először arról beszélt, mennyire megváltoztatta őt a covid betegsége, majd

ARANYOSI KIJELENTETTE: ÉRZÉKENYEBB LETT A HÜLYESÉGEKRE. PÉLDAKÉNT A FIDESZ SZÓLAMAIT EMLÍTETTE, MAJD EGY POÉNT IS MONDOTT: „SOROS GYÖRGY MEGHALT ÉS ÍGY MÉG VESZÉLYESEBB!”

Ennek párjaként egy olyan – egyelőre még csak kitalált – mondást is bedobott, hogy „A KGB a kereszténység bástyája”. Mint mondta, ezek onnan jutnak eszébe, hogy mostanában ilyesmiket hallani. A közéletre rátérve Aranyosi megjegyezte: ma olyan világban élünk, ahol

NEM CSAK EGY OLDAL ÉRZI MAGÁT ROSSZUL, HANEM MINDENKI.

Ennek ellenére kijelentette, hogy nem tudja, de nem is akarja senki gondolkodását megváltoztatni. Csak olyanról beszél, amiről poént tud mondani.

Fotó: Régi fideszes  motoros. 

Aranyosi szerint nincs értelme harcolni, mert Magyarország egy olyan szomorú ország, ahol az emberek barna szandálhoz szürke műszálas zoknit hordanak, a legnagyobb kánikula idején is húslevest főznek, és hasitasi táskával járnak mindenhová. Szilágyi Ákos filozófus egyik előadását idézve a humorista azt mondta: Magyarországtól elcsatolták a szakértőket, ezért aztán mostanra

MARADT EGY ELIT NÉLKÜLI, SZOMORÚ, JOBBÁGYI TÁRSADALOM, AKIKNEK MEGMONDJA A FÖLDESÚR, HOGY MIT KELL CSINÁLNI.

A többség irtózik a felelősségtől, ezért azt sem értik az emberek, hogy ha stadionra költik a pénzt, akkor nem lesz orvos, meg kórház. „Nem esik le nekik, hogy annak egyenes összefüggése van, hogy ha elköltik a pénzt stadionokra, meg hatmillió forintot fizetnek egy focistának, akkor az anyádat nem fogják tudni bevinni a mentővel. És nem csak Gálvölgyi Jánost, aki egy ismert ember, hanem senkinek nem viszik be az anyját.” Ennek megerősítésére Aranyosi Fábry Sándor egyik – eddig nem publikus – kijelentését idézte:

„FÁBRY SZOKTA MONDANI, HOGY AMÍG A MAGYAR NÉP ILYEN BUTA, ADDIG MINDIG A FIDESZ GYŐZ. MERT ARRA JÁTSZIK RÁ EZ A CSAPAT.”

Aranyosi Péter szerint Magyarország nem élhetetlen ország, csak azoknak, akik gondolkodnak. Azoknak viszont sokszor nagyon nehéz. Erre példaként említette a Fidesz propagandáját, akik azt sulykolják, hogy Karácsony Gergely háborúba akarja sodorni hazánkat. Ez annyira kihozta a sodrából a humoristát, hogy beszélgetés közben spontán hülyét csinált a Fideszből! Aranyosi ugyanis így kommentálta ezt, szó szerint:

„EGY POLGÁRMESTER? MEGVAN, AMIKOR KARÁCSONY GERGELY UTASÍTJA ÍGY A KEZÉVEL, MINT NAPÓLEON A BÉRSZÁMFEJTŐKET, HOGY TÁMADÁS?! MEG A KUKÁSOKAT, HOGY MEHETNEK A KUKÁK ELŐRE, TŰZ?!

És ilyen hirdetéseket a mi pénzünkből 4 milliárd forintért eldurrantják, és odaadják ennek a Facebook vállalatnak. A teljes hülyeség, bazmeg. Humorista ilyet nem tud kitalálni!”

Az Aranyosi Pérerrel folytatott beszélgetést teljes terjedelmében cikkünk végén nézhetik meg. Érdemes.