Skip to content

Fekete nejlonba csomagolták a frissen felújított szovjet emlékművet Csákberény határában

Fekete nejlonba csomagolták a frissen felújított szovjet emlékművet Csákberény határában

Civil aktivisták fekete nejlonba csomagolták azt a II. világháborús szovjet emlékművet, amit június 19-én avatott fel a magyarországi orosz képviselet.

Fekete nejloncsomagolást, egy ‘56-os lyukas magyar-, egy ukrán- és egy uniós zászlót kapott szombaton az a szovjet katonai emlékmű, ami avatásának híre a hét elején futott végig hazai sajtón.

Mint korábban a hvg.hu megírta, az emlékművet Csákberény határában állították helyre, és avatták fel érdekes módon pont az utolsó szovjet katona Magyarországról történt távozásának 32. évfordulóján, de nem ez volt az egyetlen II. világháborús emlékmű, amit az utóbbi időszakban pofoztak ki az oroszok:

A friss emlékmű becsomagolásáról civil aktivisták gondoskodtak, akik videóüzenetben meg is indokolták az akciót. A Gulyáságyú médián közzétett videón arról beszélnek, hogy eredetileg le akarták rombolni az emlékművet, de rájöttek, hogy nem fér bele a vandalizmus, így inkább csak fekete lepelbe csomagolták.

Egyikük, Keresztény Zoltán, jogász, kommunikációs szakértő, a korábbi Polgári Világ Pártja elnöke saját Facebook-oldalán is közzétett egy bejegyzést a becsomagolt emlékműről.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2023.06.26. 09:08

    Miért ne lehetnének a szovjet játékosoknak, amelyekkel vasbabylonként Lenin elméleteit hajtották xk?

    1
    3
  2. Névtelen
    2023.06.26. 14:26

    Azért meg egy kurva szót sem szóltak, amikor a mocsok uránok „magyartalanítani” akarták Kárpátalját, még csak nem is hümmögtek, amikor a magyar Turult lelökték az árokba és helyette felbaszták az ukrán trágyavillát.
    Az bezzeg zavarta a büdös pofájukat, hogy a háborúban elesettek emlékművét megőrzik az utókornak, amikor nemzetközi megállapodás szerint egymás hősi halottait már nem baszogatjuk. (Nézz utána szarzsák!)
    A tetves „civil aktivisták” gazdái pedig közismertek. (Ha nem tudod kik, hülyébb vagy mint egy marék hangyatojás!)

    1
    2
  3. Névtelen
    2023.06.27. 06:14

    Jól van putyin pincsije, idehánytad a kötelezőt! Tudod mit? Anyádon feküdjön egy orosz baka!
    Vagy tényleg megtörtént?? Akkor értem már a vinnyogásod! Takarodj Moszkvába és keresd meg az apád!

    • Névtelen
      2023.06.27. 15:06

      „Kiváló” érvek egy büdöspofájú dollárbalfaszkalaptól.
      Ennyire zavarnak a tények, kakimuki?
      Gondolkodás és értelem helyett okádás. Te seggarc, ha valamit nem tudsz agyilag sem megemészteni, olyat ne egyél. Persze kíméld csak a popódat, kell az a hibbant-libbant árnyékszék-kurmány és a Döglött Kutyák buzijainak.
      😛
      ui: Bocsánatot kell kérnem a nálad sokkal értelmesebb és empatikusabb hangyatojásoktól, te nem empatikus, csak simán pathicus vagy.
      😛
      ui2: Nagyon szemléletesen írtad le az orosz bakával történt afférotokat. Mikor vallotta be anyád? 🙂 🙂 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük