Gyorsan leoltották. Hollósy kormánypárti képviselőtársa az árvízért is Vereséket vette elő

Hollósy András saját Facebook-oldalán is kiosztották a Fidesz-KDNP-t, többek között az állandó köpködés miatt.

Hollósy András is átvette a “vízibuszos” videót, a szintén kormánypárti Szécsényi Marianna hozzászólásával pedig egyértelműen kiderült, hogy politikai célzattal

“Olaszoknál a víz a busz tetejéig ért a napokban. Valamiért mégsem kritizálják a politikusok egymást az árvíz miatt. Ha önt legyőzték egy szavazáson akkor próbáljon meg szimpatikusabb tervekkel előállni mert gyomorforgató a folyamatos köpködés. Addig meg egy pszichológus tud segíteni.”

“Ha el sem indul a busz, az jobb? Ruha, cipő megszárad. Vajon Miskolc területén mennyi lerakott térkő, aszfalt, beton van? Egy özönvíz szerű eső ezzel jár, ha nincs zöld terület, ami nyeli, fogja a vizet.”

“A háború miatt van ez is!”

“Remélem ezért nem a városvezetést fogjátok hibáztatni!”

“12 év alatt nem sikerült megcsinálni a víz elvezetését az előző városvezetésnek, most még mutogatnak csak, azt hiszik, hülyék az emberek és nem tudják, hogy meg mindig a 12 év rablást sínyli a város…”

Itt azonban következett Szécsényi Marianna (kormánypárti) önkormányzati képviselő hozzászólása, ami lerántotta a leplet a poszt lényegéről.

💧A városban több helyen még mindig “árvizet” okoz a hírtelen zápor okozta jelentősen megnövekedett csapadék víz.

👉 Itt az ideje, hogy 2024-től helyrehozzuk a nem megfelelően kiépített rendszereket.

♥️-ügyünk Miskolc!”

Az internetezők azonban egyértelműen véleményt nyilvánítottak.

“te szerencsétlen….. 9 évig mit csináltatok… a tapolcai strand volt a legjobb példa anno, h hova lett a csapadék elvezetés…….. 9 év mire volt elég???”

“Szécsényi Marianna – önkormányzati képviselő, volt rá idejük,úgy tudom!”

“Szécsényi Marianna – önkormányzati képviselő, miért csak 2024-től?” “Eddig mi tartotta vissza???”

“Hú, ennyi sötét embert… Szerintetek nem a Fidesz miatt van az egész? Ki van hatalmon 13 éve? Rég rendbe lehetett volna hozni a csatornahálózatot.

Már évtizedek óta tudni lehet, hogy egyre gyakoribbak lesznek a szélsőséges esetek. A hosszan tartó szárazságok és a hirtelen özönvizek. Erre fel lehetett volna készülni. Épültek új csatornarendszerek? Karbantartották, felújították a régieket? Épültek zsilipek és gátak? Lett egy csomó víztározó az ország számos pontján?

Nem, mert fontosabbak voltak a 30cm-es kilátók, a sosem használt stadionok és a fa nélküli lombkoronasétány.

És csak halkan megjegyzem, hogy vannak olyan országok ahol vagy két hónapig esik napi szinten ilyen eső és meg tudják oldani a vízelvezetést…”

“Fideszes elvtárs! Özönvíz szerű esőzés után ezek előfordulnak még Miskolctól fejlettebb városokban is. Inkább az országutak állapotával kéne foglalkozni, mert kátyú és repedés garmada van minden úton.”