Skip to content

Perben, haragban? Veres P. levelet írt az eszakhirnok.com-nak. Kriza Ákost már megelőzte…

Perben, haragban? Veres P. levelet írt az eszakhirnok.com-nak. Kriza Ákost már megelőzte…

Már sokadik perrel fenyegeti lapunkat, a joviális tanár külsejű Veres. ( Kriza Ákost már megelőzte, dobogós még Kobold Tamás)

Most arról kaptunk értesítést, hogy a VÁROSHÁZA TALÁN BEPERLI a  Hír TV-ét. Azért mert készített egy anyagot, a jó drágára sikeredett  30 méternyi bringa útért Diósgyőrben. Mivel az anyagot lapunk is közölte így kerültünk bele a „lecsóba”.

Korábban írtuk

Aszfalt­ügy: pert nyert Kriza Ákos

Budapest – Bár első fokon a Blikknek adott igazat a bíróság, a Fővárosi Ítélőtáblán mégis Kriza Ákos miskolci polgármester nyert jogerősen a lapunk elleni helyreigazítási perben. A fideszes politikus azt állította: háza előtt 2010 nyarán aszfaltoztak, amikor még nem volt polgármester. Ennek alátámasztására az utcájában két helyen lyukat fúratott az aszfaltba, a mintkat szakértő elemezte. Eszerint a ház előtti szakasz még 2010-ben készült, a 2012-es aszfalt pedig az ingatlanától 7 méterre kezdődik. Így tény, hogy a ház előtti útszakasz leaszfaltozásáról akkor döntöttek, amikor Kriza már jelölt volt, miközben a beruházást Sebestyén László fideszes képviselő egyéni keretéből végezték.

Korábban írtuk

A múlt köde 2013. Sörfesztivál. Egy másodközlés miatt perelte be az eszakhirnok.com-ot Kriza Ákos

A múlt köde 2013. Sörfesztivál. Egy másodközlés miatt perelte be az eszakhirnok.com-ot Kriza Ákos

Tavaly az Észak és a Borsod Online.hu

 

 is  beszámolt róla, hogy a Miskolci Élőzene Közhasznú Egyesület elnöke nyílt levelet tett közzé saját honlapján, amiben azt állította, hogy a “városvezetés nyomására” maradt el az egyesület által korábban már 14 alkalommal sikerrel megrendezett Borsodi Sörfesztivál, miután „ellehetetlenítették a fesztivál területének szánt parkoló bérbe vételét”. Megkeresésünkre a városháza közölte, hogy „A magánkézben lévő területekhez a hivatalnak nincs semmi köze, ezért nem is értjük ezt a levelet, illetve visszautasítunk minden abban elhangzó vádat. Az önkormányzat, illetve a polgármesteri hivatal csak a saját kezelésében lévő területre ad vagy nem ad területfoglalási engedélyt”. Az északhírnök.com-on másodközlésben megjelent a cikk első része, de a hivatali választ már nem.
Dr. Kriza Ákost dr. Szabó Noémi képviselte a bírságon, míg Pusztai László érdekében dr. Szikinger István járt el. Szikinger Istvánmunkatársunknak elmondta: a nyílt levél nem nevesítette dr. Kriza Ákost, mint Miskolc polgármesterét, akit, ha ért sérelem, ebbéli minőségében érte, ezért a kereset elutasítását kérték a bíróságtól, mert a bírósági eljárást személyiségi jogai megsértése miatt dr. Kriza Ákos, mint magánszemély kezdeményezte.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



7 Comments

  1. Névtelen
    2023.05.23. 16:38

    Palika! A hivatali pecsét, meg az iktatószám nem helyettesíti az érveket. Legfeljebb burkolt fenyegetésnek tűnhetnek.Többnyire azok használnak ilyen eszközöket, akik roppant hiú emberek,büszkék önmagunkra,de sem szorgalmuk,sem tehetségük nincs,amivel kivívhatnák mások tiszteletét .
    Valamint a gyávák.

    6
    5
    • Névtelen
      2023.05.24. 06:23

      Köszönjük Bandi! Na spuri , próbáljatok egy épkézláb jelöltet kiállítani..::):

      6
      2
      • Névtelen
        2023.05.24. 14:45

        Bartha Gyuri jól mutatna polgármesternek

  2. Névtelen
    2023.05.24. 14:55

    Most Aug. 20.-án már helyesen fogjátok felrakni az állami címert?
    Ott ültetek a VIP székeken.
    BLAMA

  3. Névtelen
    2023.05.24. 15:40

    „Polgármesterként hogyan tudja majd eltolni magától a DK-t és az MSZP-t?

    Nincs mit eltolnom, ugyanis pártoktól független voltam és az is maradok. Úgy egyeztem meg az engem támogatókkal, hogy a kampányban, aztán a város fejlesztésében is kizárólag a város érdeke számít, a pártoké nem.

    Melyik párt találta ki önt, a civil iskolaigazgatót polgármesterjelöltnek?

    Egyik sem”

    1
    1
    • Névtelen
      2023.05.25. 12:56

      Ő pártok felett áll, független, hát nem érted?

  4. Névtelen
    2023.05.24. 16:29

    Nem-e lehetne-e azt a levelet közölni egy cikk formájában?

    2
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük