Putyin fél: ugyanazokat a színészeket használja biodíszletként a rendezvényein

De ki az a szőke nő a szereplők között?

Az internet népe nem tétlenkedett, hanem megpróbálta kideríteni a minduntalan visszatérő női szereplő kilétét. Megint a Twitter használói jöttek elő a megoldással.

Az itt látható hölgy ugyanis azonos a Putyin körül látott szőke hajú asszonnyal. S ő nem más, mint Szvetlana Radcsenko, az orosz Természeti Erőforrások és Környezetvédelmi Minisztérium államtitkára, gyakorlatilag miniszterhelyettes. De ugyanezt erősíti meg az orosz agrárminisztérium honlapjára felkerült termelési beszámolóra emlékeztető összefoglaló is.

Eszerint 2022 novemberében tartották   az Orosz Föderáció Szövetségi Tanácsa agrár-, élelmiszer-politikai és környezetgazdálkodási bizottságának ülését. A novgorodi régió problémái kerültek elő, és a leírás szerint a tanácskozáson jelent volt  Szvetlana  Radcsenko , az Orosz Föderáció természeti erőforrásokért és környezetvédelemért felelős miniszterhelyettese is.

(Borítókép: Vlagyimir Putyin újévi beszéde 2023. január 1-jén. Fotó: Sputnik / Reuters)https://index.hu/kulfold/2023/01/02/vlagyimir-putyin-rendezveny-szinesz-orosz-diszlet/