Skip to content

A 24.hu és a Nők lapja tartalmába is beleszólna a hatalom Varga Zoltán szerint

A Centrál Médiacsoport tulajdonosa szerint szintlépést jelent a megfélemlítésben az, hogy költségvetési csalással gyanúsítják őt.

„Ez az üzenet 20 százalékban nekem szól, 80 százalékban viszont a magyar elit minden tagjának. Ha nem vagy velünk, és kinyitod a szádat, akkor ilyen megtorlás következik” – ezt mondta a Politicónak adott interjújában Varga Zoltán arról, hogy a NAV novemberben gyanúsítottként hallgatta ki egy költségvetési csalás ügyében.

A Centrál Médiacsoport tulajdonosa azt állítja, hogy ártatlan a költségvetési csalás ügyében, az ellene felhozott vádak pedig hamisak és illegálisan megszerzett adatokon alapulnak. Szerinte „ez egy politikai eszköz” a kormány kezében, amely most szintet lépett a megfélemlítési taktikáiban:

„A nagy különbség a múltbeli ügyekhez képest az, hogy amivel engem gyanúsítanak, az két évtől 12 évig terjedő börtönbüntetéssel jár”.

A Politico hiába kereste Varga ügyével kapcsolatban a NAV-ot és a magyar kormányt is, egyik helyről sem kapott válaszokat.

Varga az interjúban arról is beszélt, hogy a 24.hu tartalmát befolyásolni próbáló „kormányhoz közel álló személyek” szokták őt keresni telefonon és üzenetben is. Kérték már tőle, hogy vegyen le cikkeket, de Varga szerint ennek sosem tettek eleget.

A Centrált egyébként nemcsak a 24.hu, de az életmódkiadványai miatt is éri kormányzati nyomás, Varga szerint az utóbbi időben voltak olyan kérések, hogy a Fidesz politikusai kerüljenek a Nők Lapja címlapjára. A tulajdonos szerint ezt azzal utasították vissza, hogy „a lapot a szerkesztők szerkesztik”.https://hvg.hu/itthon/20221211_Varga_Zoltan_Politico_interju_24hu_Nok_Lapja_politikai_nyomas#rss



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2022.12.11. 18:36

    Varga romániai vasfüggönyös állandó végrehajtóként a többi Vargával együtt hosszabbít végtelenül újságjaival, torülésével együtt, Sasfészek berendezése mellett, főszerepeik végrehajtásával, hogy az én arcom nem lesz ismerős és semmi sem lehetek. Ők ebből gazdagulnak a miskolci elmeosztály spriritiszta Hit szektájával, együtt a romániai elmeosztály Müller Péterével, szeretet vallásával a kígyó és kereszt sátán népének, ellenség nélkül. Senkit nem hagytak szinte életben a kiválasztottjai Farkasok berendezésével a Rákóczi terüknek, tisztátalan lelkeivel Romániának, mint feltámadásra, világ vége megrendezésre várók együtt a Főnix utcanépével. Varga nem akarta lezárni a nagy közös áldozást, letiltott engem az újságjából.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük