Skip to content

Sajószentpéteren jobb, ha nem vesz levegőt, de Miskolcon is csak óvatosan

Sajószentpéteren jobb, ha nem vesz levegőt, de Miskolcon is csak óvatosan

A légszennyezettség különösen veszélyes a gyerekekre, a várandós kismamákra, az idősekre és a krónikus légzőszervi, illetve szív- és érrendszeri betegségben szenvedőkre.

Romlott az ország északkeleti részében a levegő minősége a magas szállópor-koncentráció miatt, Sajószentpéteren már a veszélyes kategóriába esik – derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) adataiból. Egészségtelen a levegő minősége Miskolcon, Putnokon és Kazincbarcikán.               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.2 Comments

 1. Névtelen
  2022.12.04. 18:37

  El kell tirhitani ezeket a városokat a fejlett Szlovákia, Lengyelország, Ukrajna iparának útjából. A Sajóvölgye egy kémény. Ezt minden megélhetési zöld tudja.

  • Névtelen
   2022.12.04. 19:26

   Érdekes, hogy 20 évvel ezelőtt még nem volt ennyire szmogos a Sajó völgy. Pedig már akkor is létezett Szlovákia ipara Kassa környékén és az emberek is tüzeltek fával. Meg a széljárás is ugyanaz volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük