Skip to content

II. Városi Est a Népkert lehetőségeiről

II. Városi Est a Népkert lehetőségeiről



Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni – azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



15 Comments

  1. “gátiság”

    • Mert szerinted egy q21. századi városi közparkból letérkövezett trágyadombot kell csinálni csak azért, mert a leépült mélyigénytelen hájfejek a park szélétől lusták begyalogolni, ugye?

    • Te hülye vagy, másokat is irritál a pofátlanság. Sőt, szerencsére egyre több embert. Szóval ideje lenne valami újat kitalálnod. Igaz, ahhoz agy is kellene.

      • Hogyne, hogyne…
        Hofi után; „A pofátlanság az, amiből kihagynak”

  2. Na ez az a híres népkerti asztaltársaság? A mocskos tróger kurva anyátok!

  3. Hé emberek! Most intézik el végleg Miskolc belvárosának levegőjét!. Mi mocskot fognak okádni a körforgalom autói?!

    • Csak a zöldrendszámos elektromos autók járnak majd arra.
      Így olcsóbban felvásárolhatom a panel lakásokat

    • Ki az önkormányzati képviselőd? Rá szavaztál, fordulj hozzá.

  4. Ha valaki venné a fáradtságot és utána nézne akkor tudná, hogy a jégkorongozók ott parkolnak. Ki van téve, hogy magánparkoló Vajon ez jogos? ( Ki fizeti a bérleti díjat?)
    Egyébként nem tudom miért téma ez hétről hétre.

    • Megint tanultam valamit. Eszerint rokkantak a jégkorongozók, hogy nem bírnak 200 métert gyalog megtenni? Korcsok

  5. A háborút be kell zárni. Aztán sorba elővezethetik a zöldek megoldásaikat.

    “A kopasz oszt

    Na, kedves balosok, akkor most mit zárjunk el? Gázt, napot, szelet, vizet?
    Csak azért kérdezem, mert az elmúlt években boszorkányüldözést folytattatok mindenki ellen, aki azt mondta, hogy talán nem kellene fullba tolni a kretént és tök jók a megújulók, de maradjunk a valóságnál, most meg kussoltok.
    Persze otthon már megy a klíma, amihez a paksi erőmű adja az energiát és fő a húsleves az orosz gáz alatt, értem. Csak akkor most is legyen már nagy a szátok, mert én figyelek, hallgatok, de nem jön válasz.”

  6. A jégkorongozók nem mozgáskorlátozottak, tehát valszeg tudnának pár métert sétálni. Amúgy azért téma, mert irritáló, és várjuk az illetékesek válaszát, még jobban a megoldást.

    • Engem a zebrán keresztbe, 60-al teperő, füldugós , ministránsan csengettyűző cicanadrágos fiúk irritálnak. Az oltári segédmunkások sétálhatnának gyalog is.
      A petting megvárja őket.

II. Városi Est a Népkert lehetőségeiről

 

 

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és civil szakmai partnere, a Dialóg a Közösségekért Közhasznú Egyesület 2022. december 1-jén, 17 órától rendezi meg a II. Városi Estet a Népkerti Vigadóban.

Az eseményen szakértők segítségével a belváros legnagyobb összefüggő zöldterületének, a Népkertnek a – környezeti, kulturális, közösségi és intézményi – lehetőségeit járják körül a résztvevők.

 

A rendezvény célja „-1. lépésként” bevonni az állampolgárokat a döntéselőkészítési folyamatokba. A kávéházi beszélgetések mintájára megszervezett est során azokat a Népkerthez kapcsolódó tényeket ismerhetik meg a résztvevők, amelyek egy jövőbeni fejlesztés során behatárolják majd a lehetőségeket. Így amikor időszerűvé válik, a „0. lépésnél” a közösséggel együtt történő tervezés során az emberek a tények ismeretében fejthetik ki véleményüket, igényeiket.

 

Program:

 

16.30 – 17.00:              Érkezés, helyszíni regisztráció.

17.00 – 17.10:              Varga Andrea és Szopkó Tibor, Miskolc Megyei Jogú Város alpolgármestereinek köszöntője a részvételiség, valamint a turisztika és városfejlesztés nézőpontjából.

17.10 – 17.30:              Szakértői bevezetők és az online kérdőívek eredményeinek ismertetése.

Megszólalók: Szunyogh László, Miskolc Megyei Jogú Város főépítésze, Havasi Virág szociológus, Sélley Andrea, a Dialóg Egyesület tagja.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2022.11.28. 21:56

    Mit jelent a regisztráció ebben az esetben? Pali főszponzorának be kell nyalni és fel kell ajánlani fejenként 10 óra közmunkát 5 óra fakivágás és 5 óra parkolóépítés bontásban??????

    1
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük