Skip to content


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



7 Comments

  1. Névtelen
    2022.10.22. 11:48

    Ha a hírnök politizál akkor miért fizetem a helyi politikusokat?

    2
    3
    • Névtelen
      2022.10.22. 13:53

      Na miért?

      3
      1
      • Névtelen
        2022.10.22. 19:14

        kié lett a bontási anyag?

        • Névtelen
          2022.10.22. 20:45

          ????????????????

      • Névtelen
        2022.10.22. 19:16

        erre gondolsz?

        „Míg az átlag miskolci belerokkan a városi megszorításokba, és megfelelő közösségi közlekedés híján gyalog kényszerül járni, addig Rokker Zsóti a nagy fideszezés közben, havi öt-hat helyről felmarkolt zsével a zsebében, nem igazán érzi ennek a súlyát. Szinte ez a jellemző mindegyik velünkavárosos demokratára”

        • Névtelen
          2022.10.22. 20:50

          Nem. Inkább erre:
          „A miskolci Fidesz önkormányzati választásokon elszenvedett bukása után azonnal, saját elhatározásából távozott Pálffy Kinga a miskolci önkormányzati cégeket tömörítő Miskolc Holding éléről. Nettó 33 millió forintot sikerült felvennie lelépéskor, kihasználva az átadás-átvétel körüli bizonytalanságokat.
          Pálffy után pár héttel felmondott Szélyes Domokos, a Miskolc Holding Zrt. gazdaságfejlesztési vezérigazgatója is. Neki azonban már nem sikerült pénzhez jutnia, mert az önkormányzat addigra már leállította a kifizetéseket. Szélyes Pálffyhoz hasonló megkérdőjelezhető jogcímeken próbált némi extrákhoz jutni. Már korábban bekerült az újságokba azzal, hogy Miskolc egyik legdrágább helyén lévő panziójához vezető lépcsősort elbontották, és helyette autós feljáró készült a szomszédok tiltakozása ellenére. Szélyes akkor okozott meglepetést ismét, amikor kiderült, hogy körülbelül 500 millió forintért szállodát épített, ugyancsak Miskolctapolcán.
          A Miskolc Holding 52 milliárdos kötelezettség-vállalást görget maga előtt. Ez a szám szerepel a mérlegben is, és a Holding korábbi vezetése sem cáfolta az összeget.
          A most távozó Pálffy és Szélyes Kriza Ákos (Fidesz) volt polgármester csapatának ahhoz a részéhez tartozott, amit “erdélyi lobbiként” emlegetettek a borsodi megyeszékhelyen.
          A mostani választáson már nem induló Kriza Ákos 2010-es győzelme után rögtön visszatetszést keltett még fideszes körökben is, hogy egyre több önkormányzati, később iskolai, és közintézményi vezető került ki Erdélyből áttelepült személyek közül. Többen közülük nem is rejtették véka alá, hogy Kriza Ákossal már Romániában ismerték egymást, esetleg egy iskolába jártak vagy más módon kerültek ismeretségbe vele.”

  2. Névtelen
    2022.10.22. 20:28

    kÖSZÖNJÜK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük