Mediaworks.  VIDÉKRE NEM ÁLL MÓDJUKBAN LEMENNI :))))))
53 p. 
Ezekből a mailekből kiderül, hogy a Mediaworks propagandistáinak “nem áll módjában” Budapesten kívülre, különösen Hatvanpusztára menni egy interjúért. Pontosabban HATVANPUSZTÁRA, A MINISZTERELNÖKI CSALÁD GIGANTIKUS KASTÉLYAIHOZ MÉG AKKOR SEM HAJLANDÓAK ODAMENNI, HA EZZEL TELJESEN HÜLYÉT CSINÁLNAK MAGUKBÓL.
Mi történt itt? Heiter Dávid, magát újságírónak nevező (valószínűleg annak is képzelő) propagandista mostanában videókat készít a Mediaworks számára. A tevékenysége abból áll, hogy egy mikrofonnal odaugrik ellenzéki politikusokhoz (fideszeshez soha) és őket lejáratni igyekvő kérdéseket tesz fel nekik. Én ott helyben nem szoktam válaszolni, mert minek: ha megfelelő választ adok, úgysem adják le, ha meg találnak benne egy szót, ami szerintük mégis jó egy kis heccre, azt kivágják és kiteszik. Ehelyett minden propagandista “riporternek” minden alkalommal nagyon kedvesen elmagyarázom, hogy ÉLŐ , vágatlan műsorban BÁRMIKOR állok rendelkezésre. Csak oda ugye nem hívnak, se az állami tévébe, se a hírtévébe, se a TV2-be…
Na most végre Heiter úr vette a bátorságot és felajánlotta, hogy bármikor bárhova odamegy ahova mondom és élő face videóban, vágatlanul közvetítik az interjút. Nos, én ezt örömmel vettem és gondoltam, kössük össze a dolgot aztal, hogy valami olyat mutatok a propaganda nézőinek, amit még nem láttak. A miniszterelnöki luxusbirtok sarkára jelöltem meg a helyszínt, gondoltam, a miniszterelnöki napelem park tökéletes háttér lesz.
Néhány perc múlva jött is a válasz : VIDÉKRE NEM ÁLL MÓDJUKBAN LEMENNI :))))))