Agyoncsapta a villám az elektromos bringázó olasz édességgyárost
Biciklizés közben csapott villám Alberto Balocco édességgyár-tulajdonosba és egy Luxemburgban élő, 55 éves torinói barátjába péntek délután. A baleset miatt ügyészségi vizsgálat indult.

Villám csapott agyon két olasz kerékpárost, köztük a híres olasz édességgyár, a Balocco 53 éves tulajdonosát. A baleset miatt ügyészségi vizsgálat indult.

Alberto Balocco és egy Luxemburgban élő, 55 éves torinói barátja péntek délután Torinótól nem messze északra egymás közvetlen közelében haladt az országúton, amikor egy kanyarban villám csapott beléjük. A földön fekvő embereket egy arra haladó autós vette észre, aki azonnal segítséget hívott,

A HELIKOPTERREL HELYSZÍNRE ÉRKEZŐ MENTŐK AZONBAN MÁR NEM TUDTÁK ÚJRAÉLESZTENI A FÉRFIAKAT.

A fossanói (Piemonte) székhelyű Balocco vállalat a hagyományos olasz karácsonyi és húsvéti sütemény, a panettone egyik vezető gyártójaként ismert.

A pénteken szerencsétlenül járt Alberto Balocco apja, a vállalat tiszteletbeli elnöke, Aldo Balocco július 2-án hunyt el 91 évesen. Aldo Balocco a 20. század második felében alakította át az apja által 1927-ben alapított édességgyárat egy 500 főt foglalkoztató és tavaly 200 millió euró (82 milliárd forint) árbevételt elérő konszernné – írta az MTI.