Skip to content

Kanyog legendása szimata

Kanyog legendása szimata

A napozás 500 forint fejenként, míg a parkolás 1000 forintba kerül egy napra a Mályi-tó melletti, korábban ingyenes területen.

A Mályi település külterületén a 0129/2. helyrajzi számon lévő valamikori bányatóban eddig sem volt megengedett a fürdőzés, kijelölt strand és infrastruktúra híján. A változás megdöbbenést keltett.

Részletek az Észak-Magyarország keddi számában

Korábban írtuk

Kanyog. Mályiban a telhetetlenség következtében lassan már a levegőért is fizetni kell

Kanyog. Mályiban a telhetetlenség következtében lassan már a levegőért is fizetni kell
Újabb pofon a szegényeknek és a nagy családosoknak ugyanis a Mályi tó déli részén, amely eddig oly sok sok éveken át ingyenes volt a jelenlegi magán terület 2022. június 18. tól fizetőssé vált. A mai napon túl a parkolásért, amely nem egyértelmű terület és a napozásért is díjat kell fizetni. Itt rengetegen ingyen fürdőzhettek, napozhattak a családok azonban ez mára sokak veszteségére megszűnt. Mályiban a telhetetlenség következtében lassan már a levegőért is fizetni kell.
-Kanyog-


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2022.06.21. 19:51

    És hacsak sétálni akarok a parton?…. A törvény szerint nem lehet a vízfelülettől számítva 5 méterig magán terület a tó tulajdonának számít. Valószínű ezért bukott meg az építkezés mert nem lehet közvetlen vízparti lakásoknak hirdetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük