Skip to content

Reakciók a “csalódtam”-tól, a “kisanyám!”-on át a “kinek nyal ez a poszt?”-ig

Reakciók a “csalódtam”-tól, a “kisanyám!”-on át a “kinek nyal ez a poszt?”-ig

Sokkolta Novák Katalin és Németh Zsolt posztja a Fidesz-szavazók egy részét

 

Gyakorlatilag széttépték az évtizedes oroszbarát Fidesz-politikán kondicionált kormánypárti szimpatizánsok Novák Katalin leendő államfőt és a veterán fideszes Németh Zsoltot, amiért Oroszországot tették felelőssé az Ukrajna elleni háborúért. Reakciók a “csalódtam”-tól, a “kisanyám!”-on át a “kinek nyal ez a poszt?”-ig.

Háború Ukrajnában
„Különleges katonai műveletnek” nevezett nyílt háborút indított Vlagyimir Putyin Ukrajna ellen. A harcok hetek óta tartanak, az orosz erők több ezer civil életének vetettek véget. Cikksorozatunkban minden fejleményről beszámolunk.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

“Legyen béke, szabadság és egyetértés” – mondta március 15-i beszédében a Kossuth téri Fidesz-nagygyűlésen Orbán Viktor, aki szerint nemcsak a márciusi ifjak kívánták ezt 1848-ban, hanem erre van igény ma is. Nagyobbat nem is tévedhetett volna. Alig két nappal később ez be is bizonyosodott, amikor két kormánypárti politikus olyan, az ukrajnai háborúért Oroszországot hibáztató posztot tett közzé a Facebookon, amely a békét hirdette ugyan, mégis nem várt kommentháborút szabadított el, őket hibáztató fideszes hozzászólások tömkelegével.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2022.03.18. 20:20

    be vannak már kábítva rendesen 12 év agykiégetése elegendő volt mára már függetlenedtek a pártjuktól és a valóságtól
    ha nem nyernek akkor azért fognak vért szomjazni
    ha nyernek akkor meg mindenáron ellenzéki vért akarnak majd látni, sem vargajucus ,sem senki nem fogja megkockáztatni hogy megfékezze őket, ha nem akarják ők is úgy végezni
    a gólem életre kelt

  2. Névtelen
    2022.03.19. 06:27

    Mit képzel magáról ez a két áruló?! Mindkettőt haladéktalanul le kell váltani! A határainkat a csürhe áradattól meg kell védeni! Azzal ne etessenek minket, hogy ezek dolgozni jönnek! Nem vehetik el a munkánkat! Komolyan mondom, hogy Győzike is okosabb ettől a két hülyétől!

  3. Névtelen
    2022.03.19. 06:30

    Az lenne a legokosabb, ha beengednénk az oroszokat szép hazánkba, hogy innen is tudják támadni kárpátalját!

  4. repülő
    2022.03.20. 00:57

    Hitlernek volt a végső megoldása a zsidókkal kapcsolatban 1942-ben, ami azt jelentette, el kell pusztítani a zsidó népet, a világ szégyenére, kevés híján sikerült is neki.
    Eltelt 80 év, és megint itt egy őrült elme, akinek végső megoldása, hogy el kell pusztítani az Ukrajnában élő embereket, és a földdel egyenlővé tenni a 45 milliós országot!

    És mit annak idején, a II.világháborúban az utolsó csatlósai voltunk a németeknek, most ismét utolsó csatlósként áll ki Orbán Putyin mellett, a világ megvetésére, és mindannyiunk szégyenére!

    Miért hagyjuk? Hagyjuk?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük