Miskolc. DR. FITALA RÉKA LETT A GYERMEKSÜRGŐSSÉGI RÉSZLEG VEZETŐJE. Ezek mennek
DR. FITALA RÉKA LETT A GYERMEKSÜRGŐSSÉGI RÉSZLEG VEZETŐJE
A GYEK Gyermeksürgősségi Részlegének javában folyik a bővítése, felújítása, hogy a sürgősségi ellátást igénylő gyermekeket Miskolcon is a kor elvárásaink megfelelő környezetben tudja a Megyei Központi Kórház fogadni.
A betegellátó terület megújításával szükségképpen együtt jár az ellátás rendjének és eszközeinek átgondolása, megújítása is. Ennek minél hatékonyabb megvalósítása érdekében a Gyermeksürgősség önálló Részleggé vált, és a Gyermekintenzív Osztály közvetlen felügyelete alá került 2022. március elsejével.
Az átalakítása teljes véghezvitele alatt a Gyermeksürgősségi Részleg vezetésével Dr. Fitala Réka Adjunktus Asszony került megbízásra, aki Gyermekintenzív Osztályon szerzett szakorvosi tapasztalatával a gyermekintenzív ellátásban széles körű jártassággal bír, és emellett a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat miskolci gyermek-rohamkocsi egységének szakmai vezetője.
Az Adjunktus Asszony szakmai tudásával, empátiájával különösen is szívén viseli a nála megjelenő gyermekek sorsát. Munkájához sok örömet és sikert kívánunk! 👏👏👏