Skip to content

Meztelenre vetkőzött és önkielégítést végzett egy ukrán menekült mellett

Szeméremsértéssel gyanúsítanak egy budapesti férfit, aki befogadott egy ukrán menekültet

A 40 éves férfi egy civil segélyszervezeten keresztül jelezte, hogy szállást tudna adni egy menekültnek. Egy nő érkezett hozzá, de nem sokáig maradt.

police.hu-n jelent meg egy közlemény, mely szerint egy budapesti férfit szeméremsértéssel gyanúsít a rendőrség, mert szexuálisan zaklatott egy általa befogadott, Ukrajnából menekült nőt.

Mint írták, a férfi az egyik civil segélyszervezeten keresztül ajánlott szállást néhány napra egy nőnek, aki Ukrajnából érkezett a Keleti pályaudvarra. A segélyszervezet munkatársa azonban még az éjjel másik szálláshelyre vitte a menekültet, miután az asszony üzenetet írt neki, hogy a házigazda zaklatta: meztelenre vetkőzött mellette, és önkielégítést végzett. A rendőrséget másnap délelőtt értesítették.

A 40 éves férfit XXII. kerületi lakásán elfogták, majd szeméremsértés vétség megalapozott gyanújával kihallgatták, és őrizetbe vették. A gyanúsított nem tett vallomást.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük