Skip to content

Bréking. Tűz a detoxikáló helyiségben a Szent Imre kórházban, egy ember meghalt

 

Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók vasárnap reggel a Budapest XI. kerületében, a Tétényi úton álló Szent Imre kórházhoz, ahol tűz ütött ki. A katasztrófavédelem első híre szerint háromnegyed nyolc előtt kezdték meg az oltást és az életmentést.

Nem sokkal negyed kilenc után már arról írtak honlapjukon, hogy a lángokat, amelyek az egyik földszinti helyiségben csaptak fel, egy vízsugárral eloltották, majd megkezdték a kórház átvizsgálását, az épület átszellőztetését, amelyet a munkálatok idejére kiürítenek.

Frissítés: Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a lángok a kórház egyik többszintes épületének földszintjén, egy detoxikáló helyiségben csaptak fel. A tűzoltók 18 járművel vonultak a helyszínre. Az épületből 56 beteget kellett áthelyezni.

Az MTI a helyszínen úgy értesült, hogy a tűz egy halálos áldozatot követelt.               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.