Hanyecz zavarbaejtő közvetlenséggel mesélt szexuális életéről

Hanyecz Mátéról a Veres Pált hatalomra segítő csapat egyik tagjáról, sok mindent nem lehet tudni.  Talán csak annyit, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei LMP elnökségi tagja és  jóban van a miskolci Bazin Leventével,  elég sok képen szerepel együtt menő helyi szoci politikusokkal. Tagja az Önkormányzati testület  Jogi és Ügyrendi Bizottságának, és ott van  a Hatvani Viktor féle MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. felügyelő bizottságában is.  Számítások szerint évente 1 millió forint pénzt kap működéséért a  huszonéves fiatalember, aki jelenleg egyetemista. Nála senki nem maxolta jobban  a Krizáék/ Alakszaiék utáni helyzetet (lásd miskolci sportállások)hiszen  szakmai tudása, munkatapasztalata, kapcsolatrendszere  messze nem lehet olyan acélos, mint a mondjuk a híres Bartha Gyurinak

Egy a facebookon terjedő bejegyzésben zavarbaejtő közvetlenséggel mesélt szexuális életéről.

Hanyecz Máté az eszakhirnok.com-nak elmondta, meghekkelték a face profilját és emiatt feljelentést tett a diósgyőri rendőrségen, még a nyár elején. Mostani megkeresésünkre elmondta, az általa benyújtott bizonyitekok alapján, a rendőrseg nem talált kellő megalapozottságot a vádemeléshez. (Az ügyészség feladat a vádemelés a szerk.)

Hanyecz jelezte, hogy nem közszereplő (Megalakult a Minden Fiatal Magyarországa Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alapszervezete. Az ifjúsági szervezet helyi elnöke Hanyecz Máté lett, az alelnöki pozíciót Makrányi Gréta és Cojocaru Koppány tölti be-írtuk pár napja). A neki javításra küldött cikket több ponton kifogásolta, de többszöri felhívásunkra sem kívánta javítani/korrigálni. ( En az on “hirportaljara” nem irok cikket. Sajnos nem tehetem-írta)