Skip to content

Újabb 2,5 milliót kap Zalatnay Sarolta Kásler Miklóstól

Újabb 2,5 milliót kap Zalatnay Sarolta Kásler Miklóstól

Az énekesnő néhány hete kapott 10 milliót a miniszteri keretből, most ugyanonnan újabb 2,5 millió forintos támogatás érkezik „életmű-összefoglaló kiadványok kiadására”. Zalatnay nemrég aláírta a Stop Gyurcsány-petíciót, de azt állítja ennek nincs köze a hirtelen jött pénzesőhöz.

Szeptember közepén Zalatnay Sarolta tízmillió forint miniszteri támogatást kapott „az életmű-koncertkörút megvalósítására”. Az NKA honlapján október 1-én közzétett pályázati döntésekből kiderül, hogy Kásler Miklós most újabb támogatást hagyott jóvá az énekesnőnek, ezúttal 2,5 millió forintot – vette észre a 24.hu.

 

Az emberminiszter egy másik könnyűzenei produkciót is nagyon fontosnak tartott bőkezűen támogatni: 25 millió forintot kap a Szigeti Ferenc vezette Karthago Media Kft. egy Máté Péter-emlékest és egy Karthago-nagykoncert megszervezésére, illetve még 20-at Máté Péter-emléklemezre és klipre.

 



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



9 Comments

  1. Névtelen
    2021.10.19. 21:59

    Utolsó emberét a Rákóczi terüknek meg kell becsülni, életművet építettek neki a vasak, miskolci központtal, világtörténelmi korszakok megénekeltetésével, hosszú, forró nyárral együtt, melynek a vége csúf folytatás lesz. Mindegyik számát a miskolci elmeosztály írta és szerezte, mint ahogyan Illyés Gyula kiadta könyvben, hogy nem akart írással foglalkozni, de különösen éjjelente elektromos villámlás-szerű fény kíséretében jött az ihlet. Így írta meg a rózsakeresztes rend tetteit a mai napig miskolci koncertet rendező I. emelet, az összes többivel együtt, így hát egyetlen művész nincs az utcanép között, ugyanis egyetlen hangként Csepregi Évát teremtették meg nemi csapásként szőkén, azzal, hogy a Főnix népe, mely az éjszaka népét jelenti átmegy a másik világba Éva éneke mellett, amit végrehajtottak 1995-ig Anna Felébredése daljátékban megírtak szerint az ikerházban főszerepeként. Mindegyiknek megvolt a visszaszámlálása, mint a Feketevonatnak, melyre rákérdeztem az illusztrátortól, miért megy balra, azt felelte, hogy visszafelé megy időben talán.

    Folyamatosan támadtak Máté Péter miatt, hogy elment, mint ahogyan mindegyik miatt Pap miniszterük erőszakos halála óta a Pszichografológiai Bertalan utcai névtár véráldozói.

    Magyarország megált a karmájától, végrehajtotta világfeszületre téve Bárányként az egyetlen nagy közös áldozatot, olyan fertelemmel, amit ők hajtottak végre a semmiről sem tudó világrészeken az emberiség ellen.

    Az ezeréves aszkéta ünnepi cirkusz porondján most a világkönyvtáros lett volna sötétkapujával. Mindegyiknek megvolt a visszaszámolása, mint emberiség elleneseknek. Átszúrták a szívemet miatta 1983 körül születésnapomon, mert lyukas szívet állapítottak meg neki és kezdték Busta írását Reeggen választással egyidőben, mert én tehettem arról, hogy legyőzte Vénuszt. Ezt hosszabbítják 1995 óta is negyedszer kezdve el a világkönyvtárát a göncieknek.

    • Névtelen
      2021.10.20. 08:09

      Elnézést, a Rákóczi vasnép utolsó magyarja helyesen, ebben benne van minden. Ki az úr a házban címmel írtam meg Vörös Oroszlános novella sorozatban áldozását a cseremisz pusztítójával, amit Fábryék és Gálvölgyiek ismételtek főleg a két utcai világapokalipszis ismételt kitermelése mellett kis fehér kutyásával együtt az özönvíznek, Bodor a levele dalával az űrpusztítónak, melyeket megváltottak betegségekiktől, haláluktól, könyveik főszerepeitől, mint özvegyket és mártírokat. Zalatnay helyett Hollóházán a falu alkoholistája megpofozott, mert kapott egy pofot valakitől, majdnem meggyaláztak miatta 1972-ben, mert nemi eredettel bír. 1980-ban hajtották végre a Ki az úr a házban történetet, már a fülem és orrom, arccsontom Tina turneres összetörése után. Nagyon ritkán láttam a voltl férjemet, mert azzal, hogy megnősült, a parasztoknál nem változik semmi, mondta a nagyanyja. Mulatott naponta reggelig, eladósodva, hiteleket felvéve, amiket nem fizetett, kilipva a pénztárcámból is a pénzt italra. Nagyon ritkán volt otthon. Egyik este, már dolgoztam a pártbizottságán a vas Rákóczi térnek, megfőzve másnapra a rakott burgonyát, Hajdú mosógéppel mostam, amiben forgott a gyerekek ruhája, akiket előzőleg elaltattam. Mindig éjfél után hordtam le a vizet a kapuba, télen is a sátoraljaújhelyi Árpád u. 22. szám alatti albérletben. Zalatnay koncertet tartott falun valahol, a mikrofont bekapcsolták és azt mondta állítólag, hogy ezeknek la parasztoknak nem fog énekelni. Jött haza részegen a volt férjem, maga elé tette az egész Jénai rakottkrumplit, falni kezdte, hogy csorgott a nyála bele az ételbe. Mondtam neki szépen, hogy várj, szedek neked tányérba. Erre felállt, üvölteni kezdett, hogy paraszt vagyok neked, büdös paraszt és földhöz vágta a rakottkrumplit, majd kidobott az udvarra egy szál kombinéban mínusz húsz fokban. Benn forgott a mosógép fél óráig talán, én rácsapta a konyhaajtó ablakára, hogy engedjen be, de az üveg szétvágta a kezemet, hatalmas húsdarabot kiszakítva belőle. Hát ezt mutatta be Fábry, mint apokalipszis végrehajtója és 1992-es támadóm a kíséretével és miskolci elmeosztályával kb. 15 éve, vissza kell nézni a médiájukban az összes többi általuk végrehajtott kivégzéssel együtt, mint a Fókusz műsoraival. A Napraforgós kezdet főszereplője Dojcsák Ibolya lett volna, de engem tartottak álomvilágban, vagyis földönkívüli hatalomban mindegyik szerepét végrehajtva. Ezeket a dalokat adja ki Kasler.

  2. Névtelen
    2021.10.20. 09:17

    Biztos lecumizta már Miki dokit érte

    2
    1
  3. Névtelen
    2021.10.20. 12:27

    Büntetett előéletű börtönviselt bűnöző.
    Minden paramétert teljesít, ami a fidesznek elég.

    7
    1
  4. Névtelen
    2021.10.20. 12:44

    Erős gyomrúaknak gugli keresés: „Zalatnay Sarolta Tutti Frutti Party”
    Szóval pénzért mindent.

    6
    1
    • Névtelen
      2021.10.20. 13:39

      Pogácsás nénit már megtaláltam

      2
      1
  5. Névtelen
    2021.10.20. 13:43

    sárga bolsevik irigység

    „Közben megérkezik az ifjú kérő, aki maszturbálni kezd a hegedűtokkal, amikor meglátja titkos menyasszonyát. A másik kérőnek, az orvosnövendéknek pedig kinyitják a sliccét és kirakják belőle a nemi szervét. Később ugyanez a szereplő jelenik meg a színpadon egy óriási rózsaszín műfallosszal a lába között.

    Mit ad Isten, a darab rendezője Alföldi Róbert volt, akit állítólag a hazai jobboldali diktatúra már nyolc éve üldöz.

    Szakács Árpád a cikkben kifejti, a Bábszínház működési szabályzatában az szerepel, hogy

    a színház részt vesz a magyar kultúra terjesztésében, feladata, hogy a társadalom kulturális igényeit sajátos eszközeivel magas művészi színvonalon kielégítse.

    Ennek jegyében több, mint félmilliárd forint az intézmény éves költségvetési támogatása.”

    1
    4
  6. Bob munkatárs
    2021.10.21. 06:43

    1,2,7. hozzászóló! Te amúgy szeded a gyógyszeredet? Már a múltkori Marilyn Monroe – fotós cikknél is érdekes voltál. Esetleg valami szektában nyomulsz? Elég lesz egy rövid válasz, ne írj regényt ehhez is, kérlek!

  7. Zotya
    2021.10.21. 18:52

    Halló, kívánságműsor? Kérném Cinitől a Közpénzt csinálok a chechemből című dalt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük