A Békéscsaba már 2:0-ra vezetett, de emberhátrányban is sikerült az egyenlítés.

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE–DIÓSGYŐRI VTK 2–2 (1–0)
Békéscsaba, 
Kórház utcai stadion, 1060 néző. Vezette: Antal Péter (Sinkovicz Dániel, Szilágyi Norbert
BÉKÉSCSABA: Czinanó – Puskás, Farkas M., Bora, Kitl – Sipos, Király, Máris (Szabó P., 63.), Horváth P. (Kovács Á., 78.) – Pantovics (Varga Sz., 78.), Lukács (Paudits, 63., Gránicz, 66.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
DIÓSGYŐR: Póser – Eperjesi, Szűcs, Szatmári Cs. – Polgár, Zsemlye, Molnár G. (Bertus, 84.), Oláh B., Bokros – Könyves (Hornyák M., 90+4.), Horváth Z. (Zsolnai, 60.) Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: Farkas M. (13.), Máris (52.), Oláh B. (57.), Könyves (68.)

Kiállítva: Szatmári Cs. (24.) , Polgár (80.)

MESTERMÉRLEG

Schindler Szabolcs: – Nagyon jól felkészültünk az ellenfélből. Tudom, hogy a fél város szomorú. Ki kellett volna végezni az ellenfelet. Nagyon kevés ember gondolta, hogy ilyen jó meccset játszunk, de én tudtam. Amíg bírták fizikálisan a játékosok, addig mindent megvalósítottak, azt csinálta a csapat, amit kértem.
Kondás Elemér: – Jól kezdtük a mérkőzést, de amikor megkaptuk az első gólt, a Békéscsaba ránk jött. A kiállítás után sem adtuk föl, de sajnos megkaptuk a második gólt. Többet kockáztattunk és ki tudtunk egyenlíteni. Ha nincs a második kiállítás, akkor meglett volna a találkozó. Gratulálok a srácoknak, mert a mai nap nem csak az ellenféllel kellett megküzdeni.

(Nemzetisport.hu)