Skip to content

Tállai András zsiráffal hasonlította össze Karácsony Gergelyt

Tállai András zsiráffal hasonlította össze Karácsony Gergelyt

 

Kósa Lajos szerint a főpolgármester lenézi azokat, akik nem úgy néznek ki, ahogy ő. Fürjes Balázs és Dömötör Csaba az ellenzéki politikus angoltudását firtatja.

A Fidesz össztüzet zúdított Karácsony Gergely főpolgármesterre, miután az Economistnak azt mondta a róla készült portréban, amikor  az Orbán Viktor és közte levő különbségeket taglalták, hogy „Ő alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok”.

Karácsony is érezte, hogy a testi jellemzőkön való viccelődés visszás lehet, ezért Facebookon péntek délelőtt bocsánatot kért: „rossz vicc volt, nem kellett volna” – írta.

A szellem azonban addigra már kiszabadult a palackból és a Fidesz támadásba lendült. Tállai András országgyűlési képviselő egy diagrammal reagált Karácsony kijelentésére, amelyen szerinte az univerzum legmagasabb emlősei találhatóak. Közülük a főpolgármester a legmagasabb, megelőzve a szarvasokat és a zsiráfokat:

Kósa Lajos, egy olyan képpel válaszolt, amelyen az olvasható: Karácsony Gergely lenézi azokat, akik nem úgy néznek ki, ahogy ő.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda és Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára egészen más szempontból nézte az interjút: szerintük az is különbség, hogy Karácsony nem beszél angolul, míg a kormányfő igen.

Ez visszatérő vád, 2019-ben Tarlós István volt főpolgármester beszélt arról a Magyar Hírlapnak, hogy Karácsony nem tud helyesen írni, „a hírek szerint nincs nyelvvizsgája”, „nem is beszél angolul”.https://hvg.hu/itthon/20210509_tallai_andras_zsiraf_karacsony_gergely               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.8 Comments

 1. Névtelen
  2021.05.09. - 13:21

  Gyenge képességű zöldpárti. Ezért bábnak tökéletes Gyurcsány-számára.

 2. Névtelen
  2021.05.09. - 13:39

  Huu..ezt az a disznóképű mondja??
  A parlament egyik legundorítobb embere!

 3. Névtelen
  2021.05.09. - 13:54

  Nyilván nem egy varacskos disznóval. Azt stoppolta magának.

 4. Névtelen
  2021.05.09. - 16:11

  A fideszeseknek olyan orbán, mint a dohányosnak a dobozon lévő elrettentő képek.
  Nem is látják meg!

 5. repülő
  2021.05.09. - 17:52

  Karácsony túl fiatal ahhoz, hogy Soros ösztöndíjjal tanult volna angolul.
  Szemben Orbánnal, és még jó néhány fideszessel.
  Most meg Soros lett a legnagyobb ellenség.
  Nem tudta szegény, kígyót melenget!

 6. Névtelen
  2021.05.09. - 19:19

  Tálait milyen állattal lehetne összehasonlítani… Így hirtelen nem is jut egy se eszembe.

 7. Anonimus
  2021.05.10. - 08:32

  Nagyon nem szeretem, amikor valakinek a testalkatán élcelődnek. Nem volt elegáns Karácsonytól sem, de hogy egy Tállai tegyen ilyen megjegyzést, aki maga sem egy matyóhímzés?!

 8. Névtelen
  2021.05.10. - 12:42

  Étkekkel gazdagon terített asztal, tányér és evőeszköz nélkül. A mobilja van előtte, azon eszik. Ez is egy szint.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.