ÉL A REMÉNY, ISMÉT NYERT A DVTK
Az OTP Bank Liga 31. fordulójában a Kisvárda – DVTK mérkőzés első félidejében nem esett gól. A szünet után Gheorghe Grozav góljával vezetést szerzett a DVTK, és az előnyt hősies játékkal meg is őrizte a lefújásig – olvasható a dvtk. eu-n.

OTP Bank Liga 31. forduló

Kisvárda Master Good – Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)
Kisvárda, Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Berke Balázs (Tóth II Vencel, Albert István; Káprály Mihály, Csonka Bence),

DVTK: Malenica – Polgár, Milović, Soldo, Pikk –  Max, Grozav – Grgić, Suljić, Roshi – Vaněček. Vezetőedző: Zoran Zekić.
Kisvárda: Dombó – Hej, Kravchenko, Ćirković, Leoni – Melnyk, Karabelyov – Bumba, Ötvös, Kovácsréti – Viana. Vezetőedző: Supka Attila.

Csere: Suljić helyett Molnár G., Roshi helyett Márkvárt és Vaněček helyett Dražić mind az 57., Ötvös helyett Sassá a 60., Viana helyett Jelena és Kovácsréti helyett Navrátil a 66., Bumba helyett Zlićić a 75., Max helyett Szűcs K. a 85., Grgić helyett Karan a 90. percben.
Sárga lap: Ötvös a 20., Suljić a 33., Pikk a 82., Leoni a 85., Dobos Attila a 90+2. percben.
Gólszerző: Grozav (0-1) a 63. percben.

Edzői értékelések
Supka Attila
: –  Az első félidőben jól játszott a csapat, jó teljesítményt nyújtottunk, megvoltak azok a helyzetek, amivel előnyt szerezhettünk volna. Ám megint abba a hibába estünk, hogy nem tudtuk értékesíteni őket.
A második félidőben egy nagy védelmi hibából elkerülhető gólt kaptunk. Ezt követően rohantunk az eredmény után, ami nem igazán kedvezett a játékunknak, mégis megvolt a lehetőségünk az egyenlítésre, sajnos a megint kimaradtak. A csapat mindent megtett az eredményért, nem lehet emiatt bántani őket.
Továbbra is gond a gólképtelenségünk, nincs olyan támadónk, aki egyedül meg tudna oldani egy helyzetet, és ezzel el tudná dönteni a mérkőzéseket. Ezzel nyert a DVTK, Grozav olyan szituációból szerzett gólt, ami nem mondható helyzetnek.

Zoran Zekić: –  A PAFC – ZTE mérkőzés eredményének ismeretében hihetetlenül nagy nyomás volt rajtunk. Bíztunk benne, hogy a délutáni meccsen számunkra kedvezőbb eredmény születik, és plusz motivációt jelent, így azonban az életünkért harcoltunk. Örülök neki, hogy  a csapat jól reagált erre a helyzetre.
Azt nem állítom, hogy minőségi játékot nyújtottunk, de nagyot küzdöttünk, és igyekeztünk kompakt módon védekezni. A Kisvárda is zártan védekezett, és nagyon agresszíven játszott a pálya közepén, mi pedig sok hibát követtünk el a labda birtokában, mert rengeteg labdát veszítettünk még mielőtt támadásba lendültünk volna, és utána rohanhattunk vissza.
A cserék után feljavult a játékunk, Istenek hála, egy helyzetet kihasználtunk, de a hajrában is sokszor hiányzott a nyugodt utolsó passz.
Így is tudni kell győzni, mert ma a három pont volt a legfontosabb. Nagyon büszke vagyok a csapatra!