Skip to content               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.


4 Comments

 1. Névtelen
  2021.03.20. - 10:14

  Inkább egy 6 milliárdos helyreigazítás, mint 666 sajtóhelyreigazítás

  Nem Kedden posztolta az asszony, hanem Szerdán. Aznap nem posztolt. 😁😂😀😁

 2. Névtelen
  2021.03.20. - 10:16

  Majd feldicséri a “Central Media

  Kik vagyunk?
  Magyarország egyik vezető médiavállalataként online és magazin portfóliónkkal közel 7 millió olvasót és látogatót érünk el minden hónapban.”

 3. ez az elmebeteg tulok sosem tudott disztingválni
  2021.03.20. - 12:03

  Orbán Viktor az interjúban „inasoknak” nevezte a kórházakban dolgozó rezidenseket.
  A Magyar Orvosi Kamara honlapján reagált a kijelentésre: „Köszönjük nektek, rezidensek, orvostanhallgatók, ápolók és szakorvosok! Nekünk kollégák vagytok.”

  • Névtelen
   2021.03.21. - 11:16

   Tudjuk!
   “Varga Tamás: Hallottam, hogy elköltözik. Miért?

   Marti János: Napjainkban nem lehet tudni, hogy mi fog történni. Az ország ki van fosztva. És tudja, a nejem zsidó. Ha akkor a zsidók tudták volna, hogy miért kell vonatra szállniuk, nem szálltak volna be. És ő (a felesége) nem akar mégegyszer egy ilyen vonatra szállni.

   DW: Ezért Marti levonja a következtetést, és végleg el akarja hagyni Budapestet, talán az országot is. Ugyanúgy mint azon magyarok százezrei is, akik az utóbbi évek politikai változásait már nem bírták elviselni…

   Itt csak annyikát tesz a DW, hogy nemes egyszerűséggel “csak” utal a hazánkban “tomboló” antiszemitizmusra, rasszizmusra és diktatúrára, ami miatt már fiatalok százezrei hagyták el az országot.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.