Skip to content


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2021.03.20. 10:14

    Inkább egy 6 milliárdos helyreigazítás, mint 666 sajtóhelyreigazítás

    Nem Kedden posztolta az asszony, hanem Szerdán. Aznap nem posztolt. 😁😂😀😁

  2. Névtelen
    2021.03.20. 10:16

    Majd feldicséri a „Central Media

    Kik vagyunk?
    Magyarország egyik vezető médiavállalataként online és magazin portfóliónkkal közel 7 millió olvasót és látogatót érünk el minden hónapban.”

  3. ez az elmebeteg tulok sosem tudott disztingválni
    2021.03.20. 12:03

    Orbán Viktor az interjúban „inasoknak” nevezte a kórházakban dolgozó rezidenseket.
    A Magyar Orvosi Kamara honlapján reagált a kijelentésre: „Köszönjük nektek, rezidensek, orvostanhallgatók, ápolók és szakorvosok! Nekünk kollégák vagytok.”

    • Névtelen
      2021.03.21. 11:16

      Tudjuk!
      „Varga Tamás: Hallottam, hogy elköltözik. Miért?

      Marti János: Napjainkban nem lehet tudni, hogy mi fog történni. Az ország ki van fosztva. És tudja, a nejem zsidó. Ha akkor a zsidók tudták volna, hogy miért kell vonatra szállniuk, nem szálltak volna be. És ő (a felesége) nem akar mégegyszer egy ilyen vonatra szállni.

      DW: Ezért Marti levonja a következtetést, és végleg el akarja hagyni Budapestet, talán az országot is. Ugyanúgy mint azon magyarok százezrei is, akik az utóbbi évek politikai változásait már nem bírták elviselni…

      Itt csak annyikát tesz a DW, hogy nemes egyszerűséggel „csak” utal a hazánkban „tomboló” antiszemitizmusra, rasszizmusra és diktatúrára, ami miatt már fiatalok százezrei hagyták el az országot.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük